Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2016 - Anul XXI, nr. 238 (6351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Judeţul Suceava nu va mai participa la Târgul de Comerţ de la Bergamo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judeţul Suceava nu va mai fi prezent la Târgul de Comerţ de la Bergamo din Italia, care va avea loc în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2016. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că în urma unei analize pe care a făcut-o ieri cu privire la participarea la o serie de evenimente din perioada următoare a decis anularea participării la târgul de comerţ de la finalul acestei luni, însă intenţia administraţiei judeţene este de a participa la Târgul de Turism Agro Travel, care va avea loc în luna februarie anul viitor, tot la Bergamo.

„Atunci când am deschis curse de pe Aeroportul <Ștefan cel Mare> Suceava spre Italia şi Marea Britanie am spus că dorim să organizăm la capătul acestor linii din cele două ţări câte un eveniment mare de promovare, sens în care am avut discuţii şi cu ambasadorii noştri. De altfel, cu cei din Italia am făcut demersurile mai avansate şi am depus un proiect de hotărâre care s-a aprobat în Consiliul Judeţean pentru a fi prezenţi la Bergamo la acel târg de comerţ”, a explicat Gheorghe Flutur. El a arătat că judeţul Suceava avea statutul de invitat special la Târgul de Comerţ de la Bergamo, pentru a promova în cadrul standului Agro Travel târgul de turism de la începutul anului viitor.

 

Gheorghe Flutur afirmă că intenţia de a participa la Târgul de Comerţ nu a avut nici o componentă electorală

Gheorghe Flutur a precizat că din păcate discuţiile cu privire la participarea judeţului la Târgul de Comerţ de la Bergamo s-au dus prea departe într-o zonă politică. „Au fost atacuri, vezi Doamne, că vrem să mergem în diaspora să facem campanie electorală. Din respect pentru diaspora şi pentru acţiunile de promovare a judeţului Suceava în străinătate socotim că e bine să nu intrăm în această luptă politică, pentru că bate la uşă campania electorală, dar urmează să ne pregătim pentru a fi prezenţi la Bergamo în februarie, la târgul mare de turism. Era şi acum o soluţie, pentru că prefaţam târgul de turism de la anul viitor. Cei de la Agro Travel, care promovează turismul lent şi rural, au invitat acum Bucovina să deschidă acest târg de comerţ de la Bergamo, însă pentru a evita orice interpretări de campanie, şi noi nu am avut nici o intenţie în acest sens, am decis să amânăm participarea”, a declarat Flutur. El a adăugat că şi în continuare, instituţia pe care o conduce va da o atenţie deosebită promovării judeţului Suceava, a pensiunilor turistice şi a pachetului de oferte pentru proiectul Crăciun în Bucovina.

„Nu mai este mult până în februarie şi sunt convins că vom fi prezenţi la acea dată în mod consistent cu toate forţele pentru promovarea Bucovinei. Eu cred că aceste răutăţi trebuie să rămână ca dezbatere de campanie electorală şi nu vrem să afectăm nici diaspora, şi nici noi, Consiliul Judeţean, să fim părtaşi la aşa ceva. Sunt convins că vor înţelege şi cei de afară acest lucru şi mă refer la partenerii care ne-au invitat şi pe de altă parte şi asociaţiile de turism din judeţul Suceava vor înţelege acest lucru şi vor fi alături de noi în perioada următoare”, a mai spus preşedintele CJ Suceava. Gheorghe Flutur a spus că deşi iniţial exista intenţia ca judeţul Suceava să participe anul acesta şi la un eveniment de promovare a ofertei turistice în Londra, în cele din urmă s-a luat decizia anulării acestuia, tot pe motiv de a nu se interpreta că ar fi organizat în precampanie sau campanie electorală. „Avem acţiuni interne destul de consistente şi spun că este mai bine şi mai înţelept să procedăm în felul acesta”, a mai spus Flutur, care a adăugat că în perioada următoare se va pune accent pe promovarea proiectului Crăciun în Bucovina. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Judeţul Suceava nu va mai participa la Târgul de Comerţ de la Bergamo.
 Vizualizări articol: 2942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Judeţul Suceava nu va mai participa la Târgul de Comerţ de la Bergamo2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Gura lumii... trimis de
(12 oct 2016, 04:47:40
Bravo..........mare publicitate,hotarare in Consiliul Judetean,organizare,bani alocati,apoi au fost deajuns ceva comentarii si gata...
Mai,mai,mai cata seriozitate...si cat timp pierdut........
JOS PALARIA !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chisăliţă de prune Pentru cei neobişnuiţi cu feluri principale dulci, chisăliţa, care este ca un compot dens, poate părea o alegere ciudată. Ca să pară şi mai ciudată, precizez că în versiunea sa originală, ţărănească, se consumă cu mămăligă. În unele... Citeşte