Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Pe baza documentelor oficiale, societatea o va acţiona în instanţă pe Lenuţa Balan”

Ca urmare a articolului din ediţia din data de 09.05.2016 solicit următorul drept la replică:

„Consider că este total incorect să spui minciuni şi să dezinformezi opinia publică. Argumentele Lenuţei Balan sunt fără substrat şi temei legal, crezând dumneaei că va avea mai mult câştig de cauză cu aceste mizerii la imagine. Mă îndoiesc...

Referitor la acel teren lucrurile stau în felul următor: în anul 2012 Primăria oraşului Liteni, respectiv Comisia judeţeană de stabilire a dreptului de proprietate Suceava au reconstituit dreptul de proprietate pentru suprafaţa de 9,54 ha teren în extravilanul oraşului Liteni numitei Boutmy de Katzmann Ecaterina Elena Aglaia, în calitate de moştenitoare a defunctului Jacob Kapri, pentru care s-a întocmit Titlu de Proprietate. În anul 2013 societatea pe care o administrez a cumpărat prin contract de vânzare-cumpărare la notariat acel teren. În anul 2014 societatea a împrejmuit terenul pe bază de autorizaţie de construire eliberată de Primăria oraşului Liteni. Tot în anul 2014 societatea a depus Planul Urbanistic Zonal pentru acest teren prin care a solicitat pe bază de proiect avizarea construirii unui iaz şi a unei livezi, iar Consiliul Local a avizat favorabil acest proiect. Din această comisie a făcut parte şi Lenuţa Balan. Atunci erau valabile documentele de proprietate?

În anul 2015 societatea a reuşit să înfiinţeze o livadă de 7 ha pe acest teren, iar în prezent suntem în faza de proiectare pentru obţinerea de fonduri europene.

Am făcut aceste precizări pentru ca opinia publică să înţeleagă că nu familiei Costan i s-a reconstituit dreptul de proprietate, aşa cum spune Lenuţa Balan, ci proprietarului de drept, de la care a cumpărat o societate comercială pe baza de contract legal.

De asemenea, ţin să mai menţionez că, pe baza documentelor oficiale, societatea o va acţiona în instanţă pe Lenuţa Balan pentru tot prejudiciul de imagine adus".

 

Cu stimă,

Ciprian Costan

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Pe baza documentelor oficiale, societatea o va acţiona în instanţă pe Lenuţa Balan”.
 Vizualizări articol: 5963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Pe baza documentelor oficiale, societatea o va acţiona în instanţă pe Lenuţa Balan”5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Adevarat sau Fals trimis de
(11 mai 2016, 18:46:51
Adevarul e stiut numai de cel de sus ,dar se pune intrebarea si aceasta poate reflecta multa lumina in unele cazuri; de ce nu a ajuns in posesia parcelei respective un sarac [a se citi fara influenta politica şef al Direcţiei Agricole iar tatucu de asemenea sef in regimul comunist ] a nu se interpreta ca as avea ceva cu dumnealui .De ce nu a reusit un bazarist,un individ care a plecat cu traista in bat in occident la facut bani sa intre in posesia parcelei ?de ce ?de ce?deoarece nu a avut relatii cunostinte nu a stiut sa fure sa minta sa ia cu sila ect.ect.Aceleasi lucruri le putem spune de abatorul avastar si cate alte locatii in toata tara.CONCLUZIA MUNCIND CINSTIT NU TE POTI INBOGATI IN 26 ANI FURAND DA .OCCIDENTALII AU CATE 10 GENERATII IN SPATE CHIAR SI MAI MULTE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte