Google
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6559 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9517 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

Distincţie

Pateu de păstrăv afumat produs la Valea Putnei, premiat de International Taste & Quality Institute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pateul de păstrăv afumat Trutta Dux, produs la Valea Putnei de firma Quality Natural SRL, sub brandul Valeputna, a primit cel mai prestigios premiu din industria produselor Gourmet, şi anume Superior Taste Award cu două stele de Aur. Distincţia a fost acordată de International Taste & Quality Institute – iTQi, cu sediul în Bruxelles, juriul care a degustat produsele fiind compus din 260 de chefi și somelieri aleși din 15 asociaţii europene culinare. Potrivit directorului de vânzări al societăţii sucevene,  Bobi Purda, Trutta Dux are în componenţă păstrăv afumat de o manieră unică, folosind lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupăr, păstrăv amestecat ulterior cu cremă de brânză Bio și un mix special de condimente. Afumarea păstrăvului se inspiră din metoda tradiţională de afumare veche de 200 de ani, metodă folosită iniţial în Valea Putnei și răspândită apoi în Obcinele Bucovinei. "Distincţia Superior Taste Award cu două stele de Aur pentru singurul produs din păstrăv premiat în 2016 ne onorează și ne confirmă că ne-am ales corect drumul! Fiind singura entitate din România ce deţine o unitate specializată în procesarea păstrăvului și singura entitate din domeniu ce a primit o astfel de distincţie, suntem obligaţi a seta și păstra standardele la nivelul promisiunii făcute nouă și clienţilor noștri. Cecul în alb oferit de aceștia ne-a adus în punctul în care ne dorim să ne autodepășim. Pentru că Superior Taste Award este în esenţă un proces de descoperire a limitelor și nicidecum un concurs”, a declarat Bobi Purda. El a mai adăugat că acordarea distincţiei Superior Taste Award cu două stele de Aur pateului Trutta Dux atestă calitatea superioară a produselor comercializate sub brandul Valeputna și, încă o dată, la nivel internaţional, potenţialul industriei alimentare și al produselor 100% românești, acest calificativ fiind decernat în trecut Magiunului de Topoloveni, precum și uleiurilor presate la rece Luna Solai. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pateu de păstrăv afumat produs la Valea Putnei, premiat de International Taste & Quality Institute.
 Vizualizări articol: 2179 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Pateu de păstrăv afumat produs la Valea Putnei, premiat de International Taste & Quality Institute5.054

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte