Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

15 tineri fălticeneni se perfecţionează în Germania în web design şi comerţ electronic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de 15 elevi din clasa a X-a, specializarea Matematică-Informatică, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, se află la Dresda, în Germania, în perioada 2-20 mai, în cadrul unui proiect Erasmus+, Acţiunea Cheie 1 - Mobilităţi de formare profesională. Tinerii fălticeneni efectuează un stagiu de formare profesională în domeniul web designului şi al comerţului electronic la o instituţie de profil din Germania.

Aşa cum am aflat de la coordonatorul proiectului, prof. Ioan Caulea, “scopul deplasării în Germania este promovarea calităţii în educaţie şi formarea profesională iniţială şi continuă, printr-un stagiu de pregătire a elevilor de clasa a X-a, majoritatea domiciliaţi în mediul rural, într-o companie cu experienţă în web design şi antreprenoriat, în scopul dobândirii de competenţe profesionale corespunzătoare noilor cerinţe de pe piaţa europeană a muncii”.

Profesorul Ioan Caulea a afirmat că cele trei obiective propuse prin acest proiect, care este primul de acest tip la Colegiul Naţional „Nicu Gane”, sunt: formarea unor deprinderi practice şi competenţe de a utiliza strategii informatice complexe, prin însuşirea metodelor şi modelelor de bună practică din domeniile web design şi web business, în scopul facilitării dezvoltării personale şi a inserţiei profesionale pe piaţa europeană a muncii; stimularea spiritului antreprenorial prin dezvoltarea în rândul elevilor de liceu a abilităţilor necesare construirii de site-uri, abilităţi utile aplicării ideilor de afaceri în mediul virtual; îmbunătăţirea competenţelor sociale, culturale şi lingvistice, de comunicare atât în mediul real, cât şi în cel virtual.

Elevii sunt însoţiţi în Germania de prof. de informatică Florin Ilincăi şi prof. Ioan Caulea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 tineri fălticeneni se perfecţionează în Germania în web design şi comerţ electronic.
 Vizualizări articol: 2205 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
15 tineri fălticeneni se perfecţionează în Germania în web design şi comerţ electronic5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte