Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Diplomaţie

Ion Lungu discută mâine cu ambasadorul Austriei despre atragerea de noi investitori în zonă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul Sucevei, Ion Lungu, va primi mâine, 12 mai, vizita unui oaspete de seamă - Excelenţa Sa Gerhard Reiweger, ambasadorul Austriei în România. Prin intermediul personalului diplomatic, reprezentantul Austriei a solicitat o întâlnire cu reprezentantul municipalităţii sucevene.

„Pe data de 12 mai, la ora 14:00, voi avea o întâlnire cu ambasadorul Austriei în România, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger, care a solicitat o întâlnire cu primarul municipiului Suceava. Având în vedere că Austria este implicată în municipiul nostru, se ştie că centrala termică publică are capital majoritar austriac, cred că este bine-venită o discuţie, care reprezintă o oportunitate de a atrage noi investitori în zona oraşului Suceava”, a spus edilul sucevean.

Firma Bioenergy, care administrează centrala pe biomasă de înaltă eficienţă care asigură căldura şi apa caldă pentru 50.000 de suceveni, are ca acţionar, pe lângă Adrem Invest Bucureşti, şi firma austriacă Holzindustrie Schweighofer, investiţia de peste 80 de milioane de euro fiind susţinută cu un credit acordat de o unitate bancară din Austria.

În plus, Austria se află pe prima poziţie în topul investitorilor străini din judeţul Suceava, cu un aport extern de 1.149,82 milioane de lei, urmată fiind de Franţa - cu 113,4 milioane de lei, şi Belgia - cu 68,24 milioane de lei.

 

Ambasadorul Austriei la Bucureşti, în vizită în judeţul Suceava

Conform programului ambasadorului Austriei la Bucureşti, Gerhard Reiweger, în intervalul orar 15.15-16.00, Excelenţa Sa va avea o întrevedere la Palatul Administrativ cu oficialităţi locale. La întâlnirea de la Palat vor participa şi investitori austrieci în judeţ. Vor urma vizite la Muzeul de Istorie, fostă Căpitănie şi sediu de Poştă, construit între 1901-1903, la Cetatea de Scaun, a cărei primă restaurare a fost făcută între 1895-1904 de arhitectul austriac Karl A. Romstorfer, şi la Muzeul Satului Bucovinean. Seara, ambasadorul Austriei se va afla la Mănăstirea Dragomirna, unde va fi organizată o cină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu discută mâine cu ambasadorul Austriei despre atragerea de noi investitori în zonă.
 Vizualizări articol: 2998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Ion Lungu discută mâine cu ambasadorul Austriei despre atragerea de noi investitori în zonă1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(12 mai 2016, 00:46:14
da da aducetii dom primar poate mai face o fabrica gen egar sa ne distruga total

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte