Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frică de răzbunare

O femeie se teme să se prezinte în instanţă din cauza ameninţărilor primite de la cei care au agresat-o

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din comuna Arbore se teme să se prezinte în instanţă, ca parte vătămată, după ce a primit nenumărate ameninţări cu moartea din partea celor cu care se judecă în instanţă. Maria Cherar, în vârstă de 52 de ani, şi concubinul acesteia, Mihai Puşcaşu, de 64 de ani, susţin că au nevoie de protecţie din partea poliţiei pentru ca femeia să se poată prezenta pentru a depune mărturie, în termenul pe care îl au la Judecătoria Rădăuţi, pe data de 12 mai 2016. Femeia spune că în ultima perioadă a primit nenumărate mesaje de la rudele celor acuzaţi că au agresat-o în locuinţa ei, care i-au transmis să nu depună mărturie în instanţă, căci altfel se vor răzbuna crunt pe ea. Maria Cherar spune că îi este frică acum pentru viaţa ei şi vrea să se adreseze poliţiei pentru a cere protecţie.

 

Femeia nu vrea să-şi retragă acuzaţiile, după ce a fost bătută crunt în urmă cu doi ani şi jumătate

Fapta gravă pentru care femeia se judecă cu doi dintre agresori, într-un proces demarat la începutul lunii octombrie a anului trecut, s-a petrecut pe 20 noiembrie 2013. În acea zi, Maria Cherar a fost bătută cu sălbăticie, cu pari, în propria casă, suferind leziuni grave pentru care a avut nevoie de 55 de zile de îngrijiri medicale. După cum atestă documentele medico-legale, femeia a suferit leziuni prin agresiune, o dublă fractură la un picior şi multiple răni la ambele braţe. Toate aceste leziuni cumplite au necesitat mai multe intervenţii chirurgicale, femeia deplasându-se astăzi într-un scaun cu rotile.

La începutul lunii octombrie a anului trecut, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au trimis în judecată cinci inculpaţi implicaţi în incidentul din acea zi, dintre ei doar doi fiind acuzaţi de agresiune împotriva femeii. Vasile Fierar şi Petrică Zlotar au fost trimişi în judecată pentru infracţiunile de loviri sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu. Aceştia fac parte dintr-o numeroasă familie de romi - Fierar, aflată într-un vechi conflict cu familia de romi Puşcaşu, Mihai Puşcaşu, capul familiei, fiind concubinul Mariei Cherar, victima din acest caz. Procurorii au avut de a face cu un dosar destul de complex, deoarece iniţial au fost şapte părţi vătămate, însă ulterior şase dintre acestea şi-au retras plângerile penale şi au declarat că nu mai au nici o pretenţie. Singura care şi-a păstrat acuzaţiile a fost Maria Cherar, care a suferit în urma agresiunii o complexă intervenţie chirurgicală, în urma căreia în picior i-a fost montată o plăcuţă cu şuruburi. Femeia susţine că şi acum are mari probleme cu deplasarea, iar costurile de spitalizare s-au cifrat la aproximativ 6.000 de lei. Ea este hotărâtă să-şi susţină cauza în continuare în acest proces, însă se teme de răzbunarea celor din familia Fierar, după agresiunea de acum doi ani şi jumătate. Acesta este şi motivul pentru care femeia cere protecţia poliţiei pentru a se putea prezenta în faţa judecătorilor, într-un proces în care cei vinovaţi trebuie să plătească pentru fapta lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie se teme să se prezinte în instanţă din cauza ameninţărilor primite de la cei care au agresat-o.
 Vizualizări articol: 4155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie se teme să se prezinte în instanţă din cauza ameninţărilor primite de la cei care au agresat-o0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte