Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 mai 2016 - Anul XXI, nr. 109 (6222)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Leroy Merlin deschide mâine primul magazin din Moldova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cei mai importanţi retaileri de bricolaj la nivel mondial, Leroy Merlin, va deschide joi, 12 mai, de la ora 07.00, cel de-al doisprezecelea magazin din reţeaua proprie şi primul din regiunea Moldovei. Magazinul, ce se întinde pe o suprafaţă de 11.000 mp, este situat pe strada Unirii, nr. 27B, în incinta centrului comercial Shopping City Suceava, unde s-a aflat fostul magazin de bricolaj Baumax. Anul trecut, întreaga reţea de magazine a grupului austriac Baumax a fost preluată de francezii de la Leroy Merlin, care au început un amplu proces de remodelare a acestora, pentru a le inaugura apoi sub brandul propriu.

Leroy Merlin vine în întâmpinarea sucevenilor cu aproape 30.000 de produse de calitate la preţuri mici pentru bricolaj, construcţii, decoraţiuni şi grădinărit. În plus, pune la dispoziţia clienţilor săi servicii precum livrare expres începând de la 19,35 de lei, descărcare la uşa clientului, finanţare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanţie, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc. De asemenea, pentru pauzele din timpul cumpărăturilor, este pregătit un coffee corner şi o minilibrărie pentru clienţi.

Cei 95 de angajaţi ai magazinului oferă consiliere specializată pentru achiziţionarea produselor, soluţii personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinţei şi a grădinii şi propun soluţii adaptate nevoilor şi bugetului fiecărui client.

Magazinul din Suceava va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 07:00-21:00, şi duminică, între orele 09:00-20:00.  

“Zona Moldovei este o zonă în care credem şi care deţine un mare potenţial de dezvoltare în viitor. Astfel, pentru a susţine expansiunea preţurilor mici pe piaţa de bricolaj, deschiderea din Suceava va fi urmată de altele, în viitorul apropiat, tot în această regiune”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general al Leroy Merlin România.

Fondat în 1923, Leroy Merlin are 370 de magazine în 12 ţări şi este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial. Leroy Merlin România face parte din Grupul Adeo, care aparţine familiei Mulliez – cea care deţine şi brandul de retail Auchan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leroy Merlin deschide mâine primul magazin din Moldova.
 Vizualizări articol: 7543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Leroy Merlin deschide mâine primul magazin din Moldova4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarta rapidă cu șarlotă Este foarte ușor de făcut această tartă, necesită ingrediente puține și prepararea ei este rapidă. Este un desert ideal pentru o masă obișnuită în familie, dar dacă este decorată inspirat, poate servi cu succes drept minunată surpriză dulce și... Citeşte