Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2016 - Anul XXI, nr. 67 (6180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitaţie la furt

O casă nelocuită în care se aflau bunuri de valoare, spartă de hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un circular şi o betonieră au fost furate dintr-o casă nelocuită din Vereşti, hoţii forţând intrarea şi plecând cu bunurile evaluate la o valoare de 2.000 de euro. Furtul a fost sesizat la poliţie vinerea trecută, de Tudor B., în vârstă de 49 de ani, din satul Hancea, comuna Vereşti.

Din ancheta poliţiei rezultă că bunurile erau depozitate în casă din august 2015. Casa nu este locuită din vara anului trecută, dar era supravegheată periodic de tatăl proprietarului, acesta din urmă fiind plecat în străinătate. Hoţii au forţat uşa cu o şurubelniţă şi au furat cele două bunuri din livingul locuinţei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat şi continuă cercetările.

Un alt furt cu prejudiciu important a fost anunţat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Maria Oltea T., în vârstă de 38 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, a anunţat poliţia că i s-au furat mai multe bunuri dintr-o anexă a gospodăriei. Femeia a relatat că se afla acasă, împreună cu soţul său, iar în jurul orei 1.30 a auzit câinii lătrând. Cei doi soţi au ieşit în curtea locuinţei, descoperind că din anexa situată în prelungirea standolei, în afara curţii, lipsesc mai multe bunuri. Este vorba de o drujbă, un fierăstrău mecanic de mână, o rolă cu cablu de conductor electric, două topoare şi alte bunuri mai mărunte, prejudiciul total fiind estimat la 2.000 de lei.

Poliţiştii atrag atenţia că ambele furturi s-au produs pe fondul neglijenţei, bunuri de valoare fiind lăsate la îndemâna hoţilor, într-o casă nelocuită şi într-o anexă slab asigurată şi aflată în afara perimetrului curţii.

“Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată sau nu este locuită, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie sau nelocuite (mobilier, electronice, electrocasnice etc.), cu atât mai mult depozitate la vedere”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O casă nelocuită în care se aflau bunuri de valoare, spartă de hoţi.
 Vizualizări articol: 2372 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O casă nelocuită în care se aflau bunuri de valoare, spartă de hoţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de sfeclă de post (reţeta bătrânească) Aspectuos şi foarte sănătos, borşul de sfeclă este unul dintre cele mai iubite preparate de post în Bucovina. Cei ce nu postesc îl vor considera şi ei un deliciu şi îl pot servi cu smântână.Avem nevoie de:3 sfecle medii... Citeşte