Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2016 - Anul XXI, nr. 67 (6180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluţie

Tiberius Brădăţan prezintă prima măsură pentru Primăria Suceava: înfiinţarea unui serviciu de urgenţe administrative

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul primar Tiberius Brădăţan, care a fost validat la finalul săptămânii trecute drept candidat al PSD pentru funcţia de primar al Sucevei, a anunţat că primul proiect pe care doreşte să îl implementeze la Primăria Suceava, dacă va fi ales de cetăţeni, este Telefonul Cetăţeanului - „Urgenţe Primărie”. Tiberius Brădăţan a explicat că acest serviciu va fi interfaţa unui dispecerat susţinut de un întreg mecanism de rezolvare a problemelor cetăţeanului. Brădăţan a spus că „la acest veritabil UPU al administraţiei” trebuie asociat un Birou Unic de avize, autorizaţii, adeverinţe, eliberare acte şi pentru plata taxelor şi impozitelor. El a subliniat că toate acestea trebuie, în esenţă, să reducă timpul de eliberare a actelor administraţiei locale sucevene către cetăţeni.

„Îmi propun să institui o comisie de eliminare a actelor care nu sunt necesare din dosarele depuse de cetăţeni pentru accesul la un serviciu public, sau eliberarea unui act administrativ, şi îmi propun să fac acest lucru în mod transparent cu cetăţenii municipiului. De asemenea, voi găsi noi spaţii pentru desfăşurarea activităţii Primăriei, deoarece funcţionarii lucrează în condiţii improprii şi voi informatiza toate serviciile instituţiei. Voi organiza un Birou Unic în marile cartiere, iar la Burdujeni va funcţiona o microprimărie care să preia taxele şi impozitele, să elibereze acte şi să furnizeze informaţii utile către cetăţeni. Prin toate acestea, îmi doresc să elimin cozile de la ghişeele Primăriei”, a declarat candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei.

 

Brădăţan: „Plata taxelor are rolul de a crea bugetul municipalităţii, nu de a umili cetăţenii”

Tiberius Brădăţan consideră că nu este o situaţie normală ca un locuitor al  cartierului Burdujeni să se trezească dimineaţa, să parcurgă traficul aproape blocat către centrul oraşului, iar apoi să stea la o coadă imensă la sediul Primăriei pentru plata taxelor şi impozitelor. „Plata taxelor are rolul de a crea bugetul municipalităţii, nu de a umili cetăţenii. Numai la Suceava mergi la două ghişee pentru a plăti o taxă. Mai mult, nu mi se pare normal ca ghişeele Primăriei să se închidă la ora 14:00, când oamenii încă nu au ieşit de la locul de muncă”, a arătat Tiberius Brădăţan, care a precizat că legat de această problemă propune ca aceste birouri unice să fie deschise până la ora 18:00.

Brădăţan a mai declarat că printre priorităţile sale se numără şi accesul cetăţeanului la o atenţie sporită din partea administraţiei locale şi un mecanism eficient de rezolvare a micilor probleme din cartiere. „Cred cu tărie că aducerea administraţiei mai aproape de cetăţean, coroborat cu asigurarea unor condiţii umane de lucru pentru angajaţii Primăriei şi reducerea birocraţiei, este calea de a avea cetăţeni demni şi respectaţi în municipiul Suceava”, a încheiat Tiberius Brădăţan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberius Brădăţan prezintă prima măsură pentru Primăria Suceava: înfiinţarea unui serviciu de urgenţe administrative.
 Vizualizări articol: 10654 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Tiberius Brădăţan prezintă prima măsură pentru Primăria Suceava: înfiinţarea unui serviciu de urgenţe administrative3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de sfeclă de post (reţeta bătrânească) Aspectuos şi foarte sănătos, borşul de sfeclă este unul dintre cele mai iubite preparate de post în Bucovina. Cei ce nu postesc îl vor considera şi ei un deliciu şi îl pot servi cu smântână.Avem nevoie de:3 sfecle medii... Citeşte