Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2016 - Anul XXI, nr. 67 (6180)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Doar în cazul unei accidentări!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sigur, fiecare acţiune a echipei naţionale are faliţii ei, încă de la selecţie. Unii aparent îndreptăţiţi sunt săriţi la apel, alţii ajung acolo pe barba selecţionerului. Totuşi, la ce am văzut cu toţii că s-a jucat în ultima vreme pe meleagurile noastre, era de aşteptat ca Niţă să-şi găsească locul printre tricolori. Asta mă face să cred că va prinde Euro doar dacă se accidentează unul dintre ceilalţi trei portari. Nu ştiu dacă spun vorbă mare, dar mi se pare că stelistul e peste Tătăruşanu, Pantilimon sau Lung, impresionând meci de meci. În ultimul a fost învins în urma unui penalty, şi acela iniţial respins! Este ca un păianjen, mereu concentrat, mereu în transă. Apropo de acest ultim meci, minune mare, m-am indignat la adresa arbitrilor mai tare ca Hagi! La orice corner se produc presiuni fizice mai mari decât a pus stoperul francez al Viitorului asupra adversarului, ca să nu mai punem la socoteală faptul că nu era vreun pericol iminent de gol, ca să conteze acea presupusă dezechilibrare. Sigur, suporterii stelişti nu sunt dispuşi să facă vreo concesie, dar i-aş invita să recunoască faptul că n-ar fi adus faza în discuţie dacă arbitrul lăsa jocul să curgă. În felul ăsta am fi fost scutiţi şi de al doilea penalty, cel dat în compensaţie. Cât despre preluarea cu mâna a lui Adi Popa, făcută la înghesuială, era dificil de observat de central şi tuşier, tot adiţionalul ar fi trebuit s-o vadă şi s-o semnaleze. De la Viitorul, remarc doar că jucătorii pe care i-am trimis în campionatul francez, Bănel şi Chiţu, nu pot face diferenţa nici într-o echipă de puşti.

În încheiere, două scurte consideraţii despre tragerea la sorţi din cupele europene. În Liga Campionilor, Barcelona a primit poate cel mai incomod adversar, Atletico Madrid, unul care ştie cum trebuie eliminaţi catalanii, întrucât a mai făcut-o. E drept, între timp Messi şi Neymar s-au completat cu Suarez, iar Arda Turan a sărit pârleazul. În Liga Europa e de văzut dacă fanii lui Liverpool vor fraterniza cu cei ai lui Dortmund, dar mai ales dacă Mircea Lucescu va reuşi să-şi conducă echipa la victorie în lupta cu a patra forţă a Portugaliei, atât de departe, totuşi, de troica din frunte. Apoi, din semifinale, orice devine posibil.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doar în cazul unei accidentări!.
 Vizualizări articol: 1869 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doar în cazul unei accidentări!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borş de sfeclă de post (reţeta bătrânească) Aspectuos şi foarte sănătos, borşul de sfeclă este unul dintre cele mai iubite preparate de post în Bucovina. Cei ce nu postesc îl vor considera şi ei un deliciu şi îl pot servi cu smântână.Avem nevoie de:3 sfecle medii... Citeşte