Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2016 - Anul XXI, nr. 66 (6179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Luminile de pe Palatul Administrativ din Suceava vor fi stinse de „Ora Pământului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava va participa sâmbătă, 19 martie, la evenimentul global intitulat „Ora Pământului”. Prefectul Constantin Harasim a declarat că în cursul zilei de astăzi, între orele 19:30-21:30, la nivel naţional vor fi organizate activităţi dedicatei „Zilei Pământului”, eveniment ce presupune stingerea simbolică a luminilor de către instituţiile publice, companii sau centre culturale. Harasim a spus că şi Prefectura Suceava se va alătura acestui eveniment global şi iniţiativei internaţionale de protejare a mediului prin stingerea luminilor de pe faţada clădirii Palatului Administrativ Suceava, între 20:30-21:30, „Ora Pământului”.

„Având în vedere necesitatea desfăşurării activităţii în bune condiţii şi asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică asociate, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Jandarmi şi pentru situaţii de urgenţă vor aplica măsuri de menţinere, fluenţa circulaţiei, prevenirea sau stingerea incendiilor şi alte măsuri conexe”, a declarat Constantin Harasim.

„Ora Pământului” (Earth Hour) a debutat în Australia, la Sydney, pe data de 31 martie 2007, când două milioane de case şi sedii de companii australiene au stins luminile timp de o oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luminile de pe Palatul Administrativ din Suceava vor fi stinse de „Ora Pământului”.
 Vizualizări articol: 2187 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luminile de pe Palatul Administrativ din Suceava vor fi stinse de „Ora Pământului”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele de varză călită Rețeta poate fi adaptată și pentru perioada de post, dacă eliminăm ouăle și dublăm cantitatea de griș. Gustul este însă mult mai atractiv la preparatul realizat după rețeta originală.Avem nevoie de:O varză mică și îndesată ( de cca 1kg),... Citeşte