Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2016 - Anul XXI, nr. 66 (6179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Program

Campania „Dependenţa – o călătorie către o destinaţie necunoscută”, la Colegiul "Al. I. Cuza”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Tehnic "Alexandru Ioan Cuza” Suceava desfăşoară în acest an şcolar campania „Dependenţa – o călătorie către o destinaţie necunoscută”, proiect ce a debutat încă din toamna anului trecut, care a pornit de la necesitatea informării, conştientizării şi prevenirii dependenţelor de orice fel – de tehnologie (telefon şi calculator), pornografie, tutun, alcool şi droguri, în rândul tinerilor.

Potrivit reprezentanţilor şcolii, „campania se bucură de sprijinul unor instituţii specializate – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, Clinica ALIAT, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava, dar şi al Asociaţiei de Părinţi „Edustart”, într-un demers care a cuprins deja o etapă de aplicare a unor chestionare pentru identificarea opiniilor elevilor faţă de consumul de droguri şi câteva dezbateri pe această temă, realizate de inspectorul de specialitate Elena Motoveleţ, cu elevii din grupul ţintă, sub titlul <Drogurile capcane nevăzute>”.

Campania a continuat şi în rândul părinţilor. În acest sens, Asociaţia de Părinţi „Edustart” din Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” a organizat o dezbatere între specialiştii parteneri şi părinţii elevilor, înlesnind astfel comunicarea şi implicit găsirea unor soluţii la problemele ridicate de părinţi privind mai ales dependenţa de tehnologie.

Următoarele activităţi vor fi la fel de atractive : „Fii cool, fără droguri” - un party la care vor fi invitaţi să participe elevii, „Fără ... fumuri !” – o iniţiativă a Consiliului Elevilor de a dezbate efectele nocive ale consumului de tutun şi

„Eu pot să aleg!” – concurs de preselecţie a celor mai bune lucrări – eseuri, desene şi colaje, care vor participa la concursul organizat de C.P.E.C.A. – „Mesajul meu antidrog!”.

„Interesul elevilor faţă de activităţile deja desfăşurate ne îndreptăţesc să credem că am reuşit să le dezvăluim adevărata faţă a dependenţei, indiferent de ce forme îmbracă ea”, a mai completat conducerea colegiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „Dependenţa – o călătorie către o destinaţie necunoscută”, la Colegiul "Al. I. Cuza”.
 Vizualizări articol: 2559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „Dependenţa – o călătorie către o destinaţie necunoscută”, la Colegiul "Al. I. Cuza”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele de varză călită Rețeta poate fi adaptată și pentru perioada de post, dacă eliminăm ouăle și dublăm cantitatea de griș. Gustul este însă mult mai atractiv la preparatul realizat după rețeta originală.Avem nevoie de:O varză mică și îndesată ( de cca 1kg),... Citeşte