Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2016 - Anul XXI, nr. 66 (6179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Doctorul Tiberius Brădăţan a fost validat drept candidat din partea PSD pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doctorul Tiberius Brădăţan este, în mod oficial, candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile locale din data de 5 iunie 2016. Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat ieri candidatura lui Tiberius Brădăţan pentru Primăria Suceava, urmând ca în perioada următoare să fie organizat un eveniment pentru lansarea oficială a acestuia în cursa electorală. Tiberius Brădăţan este consilier local în Suceava şi director medical al Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

După validarea candidaturii, Tiberius Brădăţan ne-a declarat că este onorantă propunerea făcută din partea Organizaţiei Suceava a PSD de a candida. „Faptul că această candidatură a fost validată la nivel central înseamnă şi o responsabilitate mare în această foarte serioasă cursă care ne aşteaptă în faţă pentru a câştiga Primăria Suceava. E un moment important şi pentru viaţa mea şi pentru comunitatea în care trăiesc”, a precizat candidatul PSD pentru Primăria Suceava. Tiberius Brădăţan a ţinut să precizeze că în cursa pentru câştigarea funcţiei de primar va avea o campanie elegantă în care vor fi susţinute şi prezentate principiile care caracterizează doctrina social-democrată.

„Mai presus de acestea, vrem să facem o construcţie a Sucevei împreună cu cetăţenii ei”, a arătat Brădăţan. El a precizat că în perioada următoare vor continua întâlnirile cu cetăţenii din toate cartierele Sucevei, pentru a le prelua problemele pe care le au, a le prioritiza şi a găsi soluţii pentru rezolvarea lor. „Programul electoral cu care voi veni în faţa alegătorilor va rezulta în urma acestor întâlniri. Vom construi platforma împreună cu cetăţenii. Şi ne dorim ca în jurul primarului să existe o majoritate care să poată să pună în aplicare platforma noastră. Vom facem lucrurile pas cu pas şi mergem mai departe”, a declarat Tiberius Brădăţan.

Acesta are 46 de ani, este născut în municipiul Suceava, a absolvit Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi. Tiberius Brădăţan este medic primar – medicină de urgenţă.

 

Donţu: „ Doctorul Tiberius Brădăţan e un tânăr specialist dedicat comunităţii”

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donţu, a precizat că validarea candidaturii lui Tiberius Brădăţan este o decizie aşteptată. „Doctorul Tiberius Brădăţan e un tânăr specialist dedicat comunităţii, un om a cărui carte de vizită este <zis şi făcut>, un om dedicat din şcoală, prin natura meseriei sale de medic, bunăstării oamenilor, îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă şi sănătăţii lor. Ca manager medical al Spitalului Judeţean a contribuit la decizia privind investiţia în extinderea şi modernizarea Unităţii de Primire a Urgenţelor, în echipă cu întreg colectivul managerial, a contribuit la aducerea de aparatură medicală performantă, de ultimă generaţie, şi s-a preocupat de punerea acesteia în funcţiune spre folosul întregii comunităţi”, a spus Ovidiu Donţu.

Unitatea de Primire a Urgenţelor va fi finalizată în trei săptămâni. Investiţiile în ultimii ani în Spitalul Judeţean au crescut cu 46%, iar în ultimii trei ani la această unitate spitalicească au venit 50 de medici şi 60 de asistente.

Ovidiu Donţu consideră că Tiberius Brădăţan a reuşit să conducă din punct de vedere medical 1.300 de oameni, la Spitalul Judeţean, declarându-se convins că acesta va reuşi să conducă o primărie cu 280 de angajaţi în mod direct şi 685 de angajaţi în mod indirect, cu Poliţia Comunitară şi alte servicii.

„De asemenea, ca politician, la debut, doctorul Brădăţan a reuşit să-l bată pe liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, cu 58% la 42% în municipiul Suceava, ca vot pentru Senat în Colegiul 1 Suceava la ultimele alegeri parlamentare”, a mai spus Donţu.

Până în momentul de faţă, pentru funcţia de primar al Sucevei şi-au anunţat candidatura actualul edil, Ion Lungu – PNL, deputatul Alexandru Băişanu – ALDE, Marian Andronache – Mişcarea Populară şi Marius Boghian – UNPR. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul Tiberius Brădăţan a fost validat drept candidat din partea PSD pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 3056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Doctorul Tiberius Brădăţan a fost validat drept candidat din partea PSD pentru Primăria Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD are bun simt, BRAVO, vreau un doctor primar trimis de
(20 mar 2016, 00:54:05
Candidatura a fost anuntata prea in pripa si cu ceva frica. Tu ditamai “partiduloiu” te scremi intr-un ziar foarte cunoscut pe plan local cu doar doua sau trei randuri. De ce nu il prezinta electoratului , pe acest domn , asa cum este el ? Adica vreau sa il arate in adevarata lui valoare si aceea, de om care munceste cu adevarat si care cunoaste ce este viata. Ce ma revolta cel mai mult este ca PSD se lasa calarit, lovit si minimizat de vopsitii din pnl. Aloo, psd-ul unde e ? Pentru ce intrati in politica ? Pentru a va burdusi buzunarele, sau pentru ca aveti un crez, o misiune si o CREDINTA, aceea ca prin intermediul vostru, oamenii simpli o vor duce mai bine.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele de varză călită Rețeta poate fi adaptată și pentru perioada de post, dacă eliminăm ouăle și dublăm cantitatea de griș. Gustul este însă mult mai atractiv la preparatul realizat după rețeta originală.Avem nevoie de:O varză mică și îndesată ( de cca 1kg),... Citeşte