Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2016 - Anul XXI, nr. 66 (6179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Focuri de armă şi peste 20.000 de pachete cu ţigări confiscate, la frontiera cu Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune declanşată de poliţiştii Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, pentru combaterea contrabandei cu ţigări la frontiera de nord a ţării, a avut drept rezultat capturarea unei cantităţi importante de ţigări de provenienţă ucraineană, introduse fraudulos în ţară peste fâşia verde.

Joi, 17 martie, în jurul orei 15.20, poliţiştii de frontieră au observat cu ajutorul aparaturii din dotare un autoturism de teren care mergea dinspre frontiera de stat spre interiorul ţării, în dreptul localităţii de frontieră Bănceşti. O echipă operativă s-a deplasat imediat spre mijlocul de transport şi la vederea poliţiştilor, şoferul autoturismului de teren marca Mitsubishi Pajero, fără plăcuţe de înmatriculare, a abandonat autovehiculul şi a fugit spre teritoriul statului ucrainean. Pentru prinderea acestuia, care nu s-a supus somaţiilor prin voce, poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase 4 focuri de avertisment, în plan vertical. Fugarul nu a putut fi oprit nici de focurile de armă şi a intrat pe teritoriul ucrainean, fiind anunţate autorităţile ucrainene pentru cercetarea în comun a cazului. Autoturismul de teren plin cu ţigări a fost dus la sediul SPF Siret, unde au fost numărate 20.500 de pachete cu ţigări, în valoare de 246.000 de lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoturismul de teren în valoare de 7.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor implicate în acţiunea de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă şi peste 20.000 de pachete cu ţigări confiscate, la frontiera cu Ucraina.
 Vizualizări articol: 4473 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Focuri de armă şi peste 20.000 de pachete cu ţigări confiscate, la frontiera cu Ucraina5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele de varză călită Rețeta poate fi adaptată și pentru perioada de post, dacă eliminăm ouăle și dublăm cantitatea de griș. Gustul este însă mult mai atractiv la preparatul realizat după rețeta originală.Avem nevoie de:O varză mică și îndesată ( de cca 1kg),... Citeşte