Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 mar 2016 - Anul XXI, nr. 66 (6179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Susţinere pentru educaţie

Laboratorul de informatică al unei şcoli sucevene unde învaţă 653 de copii, dotat de Lidl

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei 653 de elevi ai Școlii Gimnaziale din comuna Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, vor avea acces la calculatoare noi, performante, donate de unul din principalele lanţuri de magazine prezente în judeţ, Lidl.

Reprezentanţii companiei Lidl au precizat că, din dorinţa de a se implica activ în soluţionarea diferitelor nevoi ale comunităţii, donează 20 de calculatoare pentru dotarea laboratorului de informatică al Școlii Gimnaziale din comuna Mitocu Dragomirnei.

Prin intermediul acestora, elevii vor putea avea acces la informaţii actualizate din domeniul tehnologic. Cei 653 de elevi suceveni de la Școala Gimnazială Mitocu Dragomirnei vor beneficia de cursuri de Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor (TIC) şi vor putea să îşi dezvolte abilităţile şi competenţele digitale.

 „Sprijinirea educaţiei copiilor este una dintre preocupările fundamentale din cadrul programului de responsabilitate socială Lidl. Am observat lipsa unui laborator de informatică dotat cu tehnologie digitală şi am dorit să venim în întâmpinarea  nevoilor elevilor prin donarea celor 20 de calculatoare către şcoala din judeţul Suceava. Ne bucurăm că am putut fi alături de copiii din comuna Mitocu Dragomirnei şi le-am putut oferi susţinerea noastră pentru a reuşi să îşi dezvolte competenţele digitale”, a declarat Maria Pârvuleasa, PR&CSR Manager Lidl România.

Prin existenţa calculatoarelor în laboratorul de informatică, profesorii care aplică strategiile educaţionale referitoare la TIC vor putea pregăti elevii să activeze competent în domeniile digitale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Laboratorul de informatică al unei şcoli sucevene unde învaţă 653 de copii, dotat de Lidl.
 Vizualizări articol: 2710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Laboratorul de informatică al unei şcoli sucevene unde învaţă 653 de copii, dotat de Lidl5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele de varză călită Rețeta poate fi adaptată și pentru perioada de post, dacă eliminăm ouăle și dublăm cantitatea de griș. Gustul este însă mult mai atractiv la preparatul realizat după rețeta originală.Avem nevoie de:O varză mică și îndesată ( de cca 1kg),... Citeşte