Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 feb 2016 - Anul XXI, nr. 36 (6149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Jocul destinului

Maşina lui Robert Marian, făcută praf într-o tragedie, la opt ani după accidentul pe care l-a suferit fostul director

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cumplitul accident înregistrat miercuri seară pe DN 2, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, când un BMW scăpat de sub control s-a zdrobit de un zid de beton, un tânăr de 17 ani murind, iar altul suferind leziuni grave, s-a petrecut la câteva sute de metri de locul în care, acum opt ani de zile, a avut un grav accident rutier şi Robert Marian, fostul director al Casei de Pensii Suceava. Legătura între cele două accidente este că BMW-ul implicat în tragedia de acum câteva zile este al lui Robert Marian. Jocul destinului face ca accidentele să se fi produs la mică distanţă unul de altul şi la date foarte apropiate, unul pe 12 februarie 2008 şi unul pe 10 februarie 2016.

 

Un tânăr de 20 de ani care a scăpat de sub control BMW-ul

Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani se aflau în autoturismul BMW care s-a zdrobit, miercuri seară, de un zid de beton, la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, în dreptul intersecţiei DN 2 cu şantierul şoselei de centură nefinalizate. În maşină se aflau trei fraţi şi un amic de-al lor. Unul dintre fraţi, Paul Mîndrilă, în vârstă de 17 ani, care era pasager pe bancheta din spate, a murit la scurt timp după accident. Tânărul a suferit o ruptură de diafragmă şi rupturi pulmonare, leziuni interne care i-au fost în scurt timp fatale.

Şoferul, unul dintre fraţii Mîndrilă, Ştefan, în vârstă de 20 de ani, care circula dinspre Fălticeni, a pierdut controlul asupra volanului, BMW-ul intrând pe contrasens şi ieşind în afara drumului. Maşina a plonjat practic în afara drumului, de la o diferenţă de nivel de cinci metri, după care s-a zdrobit de zidul din beton. Cum a ajuns maşina la cei trei fraţi Mîndrilă nu este foarte clar. Pe de o parte, Robert Marian susţine că i-a dat cheia de la maşină unuia dintre tineri doar pentru a-i scutura un preş, cei doi fiind amici, în timp ce tinerii au spus că Robert Marian le-a împrumutat autoturismul pentru a face o plimbare.

Autoturismul BMW a fost distrus în totalitate, Robert Marian nefiind încă decis dacă să depună sau nu plângere penală.

Viteza şi lipsa de experienţă în condus par să fi fost cauzele principale care au dus la tragedie.

 

Accidentul de tristă amintire din 12 februarie 2008

Pe 12 februarie 2008, Robert Marian, la volanul unei Dacii Logan, a ieşit din curtea Auto Mitric, virând spre Suceava, moment în care maşina sa a fost lovită violent de un autoturism care avea prioritate, circulând pe DN 2, pe direcţia Fălticeni-Suceava.

Impactul dintre cele două maşini a fost extrem de violent, însă şocul teribil a fost pentru Robert Marian, în condiţiile în care Loganul său a fost lovit în partea lateral dreapta. Robert Marian a fost proiectat în geamul portierei din stânga faţă. De aici a fost scos de echipa de la „Descarcerare” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului şi urcat într-o ambulanţă. Directorul de atunci al Casei Judeţene de Pensii Suceava a fost în stare foarte gravă luni de zile şi nu s-a mai recuperat complet. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina lui Robert Marian, făcută praf într-o tragedie, la opt ani după accidentul pe care l-a suferit fostul director.
 Vizualizări articol: 5912 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Maşina lui Robert Marian, făcută praf într-o tragedie, la opt ani după accidentul pe care l-a suferit fostul director3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pripite cu mere Se fac repede, sunt gustoase și se păstrează moi, ușor umede, câteva zile chiar. Gustul este puțin diferit de cel al clasicelor gogoși dospite iar întreaga operațiune de preparare durează mai puțin de o oră.Avem nevoie de:2 ouă, un pahar... Citeşte