Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 feb 2016 - Anul XXI, nr. 36 (6149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

La Shopping City Suceava

Cele mai noi tendinţe, distracţie şi oferte imbatabile la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Viitorii miri sunt aşteptaţi, sâmbătă şi duminică, la cea de-a treia ediţie a Târgului de Nunţi ”Trend Mariaj” din incinta Shopping City Suceava, care a fost inaugurat vineri, pe culoarul central al mallului, trezind interesul a sute de vizitatori, chiar din primele ore.

„Aici îi aşteaptă cei mai buni specialişti în domeniu şi au şansa să aleagă ce li se potriveşte mai bine pentru nunta lor. Anul acesta participă peste 40 de expozanţi din judeţele Suceava şi Botoşani, care îi aşteaptă cu sfaturi specializate, oferte şi pachete speciale. Indiferent dacă puneţi la punct ultimele detalii sau abia aţi stabilit data nunţii, vă aşteptăm la Târgul de Nunţi din incinta SCS. Pe perioada târgului vizitatorii vor avea parte de surprize şi premii, în special duminică, începând cu ora 14.00, când pe scenă vor evolua cei mai buni artişti locali ai momentului. Vă aşteptăm cu drag la Târgul de Nunţi <Trend Mariaj>”, a spus Anca Ciutac, reprezentantul centrului comercial Shopping City Suceava.

Foarte mulţi dintre cei care au de gând să îşi unească destinele anul acesta sau în viitorul apropiat au venit chiar din prima zi la târg pentru a descoperi ultimele tendinţe pentru organizarea celui mai important moment din viaţa lor.

„Ne-am uitat la costume de mire, la rochii de mireasă, ornamente pentru nuntă. Am găsit şi nişte modele interesante pentru inelele de logodnă, dar nu ne-am hotărât încă”, a spus o viitoare tânără mireasă, însoţită de alesul ei, cu care se va căsători pe 4 septembrie.

 

Sfaturi şi servicii profesionale, asigurate la pachet cu oferte speciale

În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava sunt prezentate numeroase modele de rochii de mireasă (My Bride, Bride2be Boutique, Brenda Mariaj), precum şi costume de mire de la clasic până la modern sau ”made to measure” (Camiceria Italiana, Dovani, Formens), aşa încât fiecare să îşi găsească ţinuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete (Stil Biju, Sabrini, Atlantis Gold), pachete foto (Cătălin Cîmpan, Ovidiu Leşan, Floricel Adrian, Marius Rădăşanu, Girigan Marius, 25FOTOgrafi.ro), pachete video (Wedding Zone, Simply Mind, Ignatescu Media Video, Criss Cam Video).

„Fotografia reprezintă în primul rând o moştenire de familie, încât, peste ani, când foştii miri vor răsfoi albumul de nuntă, să îşi aducă aminte cu drag de acele momente. Prin imagini imortalizăm un doar un moment anume, ci trăirile sufleteşti din acea zi marcantă pentru viaţa lor. În fotografie mai importantă este relaţia dintre miri decât decorul în care se află aceştia”, consideră Cătălin Cîmpan, unul dintre cei mai apreciaţi fotografi suceveni.

Pentru un asemenea eveniment absolut necesare sunt şi serviciile de decoraţiuni şi aranjamente florale (Design Art, Gala Design, Mariage D`Amour, Decoraţiuni Tomiot, Crystal Mariaj, Royal Wedding & Events, Florăria Exotica, Kontur Events, FlowerArt, Luxury Events, Florăria Belle Fleur), invitaţii, torturi şi prăjituri (Cofetăria Criss, Delicatese Larisa, Cofetăria Romarga, Mopan), masă cu fructe (Arta şi Fructa), sonorizare şi lumini arhitecturale (Party Show Entertainment, Rekord Sound), DJ şi formaţii (DJ Verony), make-up & hairstyle (Salon D`Anais, Salon Hairstyle by Dizzy, Salon Coquette), locaţii de nuntă (Casa cu Maci), dar şi destinaţii atractive pentru luna de miere (agenţia Life Tour).

„Pentru un pachet foto-video complet oferim un discount substanţial, care poate ajunge până la 200 de euro. De asemenea, putem oferi gratuit şedinţe foto-video în locaţii deosebite, în altă zi decât cea a nunţii”, a spus Paul Ciurari, unul dintre profesioniştii care se ocupă de imortalizarea momentelor esenţiale ale unui asemenea eveniment.

 

Servicii pentru cea mai frumoasă zi

Pentru că fiecare mireasă vrea să arate cât mai bine în ziua nunţii, trebuie să se lase pe mâinile specialiştilor, care se vor ocupa de imaginea ei, de la unghii până la fiecare fir de păr.

„Ne ocupăm de coafură, manichiură, pedichiură, make-up, tratamente faciale, tot ce ţine de cosmetică, vopsit... Pentru mirese se fac coafuri un pic mai ample, sofisticate. Anul acesta se merge pe coafuri ceva mai retro, în valuri, pe când anii trecuţi se căutau şi împletiturile. O coafură de mireasă durează chiar şi două ore, în funcţie de complexitate”, a explicat Camelia Neagu, una dintre hair-stylistele unui salon la mare căutare printre mirese.

„O mireasă trebuie să aibă parte de o şedinţă de make-up profesional, una de manichiură - pentru că este foarte important să aibă o mână delicată când o întinde mirelui, o rochiţă foarte frumoasă şi pantofi asortaţi. A, şi buchetul de mireasă, cu trandafiri roşii, naturali”, a precizat o frumoasă viitoare mireasă, Diana Pălimariu, care a îmbrăcat rochia de nuntă deocamdată în calitate de model.

 

Premii şi distracţie în cadrul Târgului de Nunţi

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la Târgul de Nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga marele premiu: un pachet muzical complet pentru nuntă, în valoare de 2.500 de euro, oferit de Taraful Laura Olteanu (pentru luna octombrie 2017) sau alte premii importante puse în joc pentru viitorii miri: şedinţă foto de cuplu (în valoare de 300 de euro) – fotograf Cătălin Cîmpan; şedinţă foto de cuplu – 25FOTOgrafi.ro; şedinţă foto de cuplu – Marius Girigan; set pahare de miri – Crystal Mariaj; set pernuţă de verighete + pahare de miri – Gala Design; decoraţiuni masa mirilor - Kontur Events; voucher 10% reducere - Bride2be; buchet de mireasă - Royal Wedding & Events; 3*voucher 50 de lei - Salon D’Anais.

Duminică, 14 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol cu muzică live de excepţie susţinut de artişti de seamă, apreciaţi de publicul sucevean: Trupa 9, Alter Ego, Vers us Band, Laura Olteanu, DJ Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu, Fly Band, Creţu Cătălin Jazz. De asemenea, vizitatorii vor putea admira şi demonstraţii de dans susţinute de Bucovina Dance Studio, Bianca Coştiug, precum şi demonstraţii de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava.

Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc să îşi unească destinele pentru o zi sunt invitate la „Căsătorii de probă”, care vor fi oficiate de Romeo şi Julieta. Acestea vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante momente. În plus, sâmbătă şi duminică, îndrăgostiţii vor beneficia de caricaturi gratuite realizate de artistul BOA în cadrul Târgului de Nunţi ”Trend Mariaj”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai noi tendinţe, distracţie şi oferte imbatabile la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”.
 Vizualizări articol: 2764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Cele mai noi tendinţe, distracţie şi oferte imbatabile la Târgul de Nunţi „Trend Mariaj”2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pripite cu mere Se fac repede, sunt gustoase și se păstrează moi, ușor umede, câteva zile chiar. Gustul este puțin diferit de cel al clasicelor gogoși dospite iar întreaga operațiune de preparare durează mai puțin de o oră.Avem nevoie de:2 ouă, un pahar... Citeşte