Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 feb 2016 - Anul XXI, nr. 36 (6149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct speculaţiilor

Cătălin Miron: „Candidez la funcţia de primar în Rădăuţi şi îmi păstrez neschimbată această opţiune”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron a pus capăt speculaţiilor potrivit cărora ar fi renunţat să mai candideze pentru funcţia de primar în municipiul Rădăuţi. El a precizat că rămâne în continuare candidatul PNL pentru funcţia de primar, infirmând astfel zvonurile potrivit cărora ar fi făcut un pas lateral. Anunţul a fost făcut aseară, pe contul public de Facebook al lui Cătălin Miron, într-o postare în care sunt explicate şi motivele pentru care nu se retrage din bătălia electorală pentru Primăria Rădăuţi.

„Întrucât în ultimele zile au fost vehiculate la nivel local o serie de minciuni referitoare la persoana mea şi la intenţia de a candida la funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, vreau să fac următoarele precizări:

- Candidez la funcţia de primar şi îmi păstrez neschimbată această opţiune. Oricine spune altceva minte cu bună-ştiinţă şi dă dovadă de dispreţ faţă de toţi colegii liberali şi faţă de rădăuţeni.

- Sunt liberal şi consider că în politică orice competiţie este benefică. De asemenea, consider că PNL trebuie să aibă un candidat cu şanse maxime de a câştiga Primăria. Prin urmare, toţi cei care sunt interesaţi şi care îndeplinesc condiţiile necesare sunt liberi să spună explicit dacă vor să candideze. Într-o astfel de situaţie, partidul va evalua şansele fiecăruia, inclusiv prin prisma rezultatelor din sondaje, şi va lua o decizie. Important este ca Rădăuţiul să aibă un primar bun, un primar liberal şi, mai ales, un primar curajos”, a scris Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi spune că nu a avut niciodată de gând să se retragă din lupta electorală, probabil aşa cum ar fi dorit alte persoane, iar informaţiile în acest sens au fost doar speculaţii şi intoxicări.

„Cred, sincer, că un primar bun, un candidat cu şanse şi un liberal veritabil este doar cel care spune răspicat ce are de spus, nu cel care răspândeşte minciuni sau care vorbeşte pe la colţuri vrute şi nevrute. Dacă altcineva îşi doreşte să candideze din partea PNL, atunci să dea dovadă de curaj, să spună deschis şi să-şi asume competiţia faţă în faţă. Zvonurile, minciunile şi dezinformarea nu au adus nimănui vreo victorie. Au adus în schimb doar ruşine şi dispreţ pentru cei care le lansează şi care le răspândesc. În ceea ce mă priveşte, am intrat în politică pentru a candida la Primăria Rădăuţiului, oraşul pe care îl iubesc şi în care trăiesc împreună cu familia mea. Rămân pe acest drum şi voi merge până la capăt. Candidez din partea PNL, candidez pentru rădăuţenii mei şi tot pentru ei voi câştiga această luptă”, a conchis Cătălin Miron. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Candidez la funcţia de primar în Rădăuţi şi îmi păstrez neschimbată această opţiune”.
 Vizualizări articol: 3046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 6 voturi
Cătălin Miron: „Candidez la funcţia de primar în Rădăuţi şi îmi păstrez neschimbată această opţiune”2.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bafta! trimis de
(13 feb 2016, 13:52:52
Din partea mea si a multor tineri din Radauti, sa fiti convins ca dvs si echipa dvs aveti voturile noaste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pripite cu mere Se fac repede, sunt gustoase și se păstrează moi, ușor umede, câteva zile chiar. Gustul este puțin diferit de cel al clasicelor gogoși dospite iar întreaga operațiune de preparare durează mai puțin de o oră.Avem nevoie de:2 ouă, un pahar... Citeşte