Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 feb 2016 - Anul XXI, nr. 36 (6149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Şoc şi groază

Femeie însărcinată, mutilată de concubin, un bărbat care a mai fost închis pentru că şi-a măcelărit soţia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Broşteni, a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru tentativă de omor, sub acuzaţii care îngrozesc orice om normal: individul şi-ar fi înjunghiat concubina în abdomen şi ar fi tăiat-o de mai multe ori pe braţul drept, provocându-i leziuni grave. Şocant este şi că femeia, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată în luna a V-a, agresiunea indicând faptul că autorul a încercat să omoare fătul. Presupusul agresor a mai fost condamnat pentru un omor comis în 1991. Atunci, bărbatul şi-a înjunghiat de mai multe ori soţia.

 

Tânăra a susţinut că şi-a provocat singură leziunile

Victima tentativei de omor, Mădălina B., în vârstă de 34 de ani, şi ea din Broşteni, a ajuns la spital încă de luni, 8 februarie, însă a susţinut că şi-a provocat singură leziunile, în mod accidental. Luni, în jurul orei 16.30, chiar concubinul ei, Melu Goleanu, a fost cel care a sunat la 112 şi a sesizat că a găsit-o în locuinţă pe concubina sa, sub influenţa alcoolului şi cu o plagă tăiată, după ce a căzut într-un cuţit. Tânăra a ajuns întâi la Spitalul municipal Vatra Dornei, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava. Femeia a fost diagnosticată cu plagă penetrantă în cavitatea abdominală şi plăgi penetrante braț drept. Tăietura de la abdomen a necesitat intervenţie chirurgicală, starea femeii punând probleme, în condiţiile în care aceasta este însărcinată în luna a V-a.

În urma evaluării medico-legale s-a stabilit că leziunile suferite de femeie necesită 34-35 de zile de îngrijiri medicale. Din fericire, sarcina nu a fost afectată. Poliţiştii de la Vatra Dornei şi-au dat seama de la început că leziunile nu se puteau produce accidental, prin cădere. Din cercetări rezultă că femeia încearcă să-şi apere iubitul, leziunile fiind în mod clar provocate.

 

Multiple acte de violență cu un cuțit și cu un corp contondent dur

Ancheta a fost preluată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist. Melu Goleanu a ajuns în arest de joi seară, în baza ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore.

„În urma efectuării de cercetări a rezultat că la data de 8 februarie 2016 inculpatul Goleanu Melu a exercitat multiple acte de violență cu un cuțit și cu un corp contondent dur, în zone vitale, asupra victimei, persoană însărcinată, cu intenția de a-i suprima viața”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. În aceste condiţii, fapta a fost încadrată la tentativă de omor.

 

Reacţia criminalului: “Întrebaţi-o pe ea ce s-a întâmplat, nu pe mine”

Ieri, în timp ce era dus în faţa magistraţilor de la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă, bărbatul nu a recunoscut că el este autorul faptei.

“Întrebaţi-o pe ea ce s-a întâmplat, nu pe mine, nu e adevărat că am înjunghiat-o eu, m-au reţinut pe mine că au găsit-o în casa mea. Eu nici nu ştiam că este însărcinată”, a spus bărbatul.

Din informaţiile pe care le avem, femeia a continuat să-şi apere concubinul, deşi până la urmă a spus că el a înjunghiat-o, după un scandal pe fondul consumului excesiv de alcool.

 

Condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor, dar eliberat mai devreme

Melu Goleanu a fost condamnat în trecut pentru că şi-a omorât soţia, fapta fiind comisă în 1991. Atunci, Goleanu şi-a ucis cu sânge rece soţia, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori. El a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor, dar a ieşit mai repede din închisoare.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a declarat: “Bărbatul a mai săvârşit o infracţiune de omor, asupra soţiei sale, fiind eliberat condiţionat în anul 2006”. 

Referitor la crima din 1991, ieri, în timp ce era dus la arestare, bărbatul a spus doar că şi-a făcut datoria pentru acea faptă.

După grozăvia din 1991, casa bărbatului din satul Holdiţa, oraşul Broşteni, a rămas cu numele de „Casa Criminalului”. 

Tribunalul Suceava a admis, ieri după-amiază, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Melu Goleanu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie însărcinată, mutilată de concubin, un bărbat care a mai fost închis pentru că şi-a măcelărit soţia.
 Vizualizări articol: 5153 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Femeie însărcinată, mutilată de concubin, un bărbat care a mai fost închis pentru că şi-a măcelărit soţia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gogoși pripite cu mere Se fac repede, sunt gustoase și se păstrează moi, ușor umede, câteva zile chiar. Gustul este puțin diferit de cel al clasicelor gogoși dospite iar întreaga operațiune de preparare durează mai puțin de o oră.Avem nevoie de:2 ouă, un pahar... Citeşte