Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 feb 2016 - Anul XXI, nr. 27 (6140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sentinţă judecători

Un tânăr care a omorât o femeie în timp ce conducea o motocicletă, condamnat la doi ani de detenţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Salcea judecat pentru comiterea a cinci infracţiuni după ce a accidentat mortal o femeie în timp ce conducea o motocicletă a fost condamnat de Judecătoria Suceava la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de doi ani de zile. Condamnarea la o pedeapsă într-un centru de detenţie a fost emisă în condiţiile în care inculpatul era minor la data comiterii faptelor. Sentinţa Judecătoriei Suceava poate fi atacată cu apel.

Inculpatul, Emanuel Dimitrie Bolohan, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava după ce a falsificat actele unei motociclete, pentru a reuşi să o înregistreze ca moped, pentru a nu avea nevoie de permis de conducere, iar ulterior a accidentat mortal o femeie în vârstă de 66 de ani.

Accidentul s-a petrecut pe 10 august 2012. Din ancheta efectuată de poliţie rezultă că Bolohan se deplasa pe DJ 290, pe raza satului Băneşti, comuna Fântânele, cu o motocicletă Aprilia, având ca pasager, pe locul din spate, un minor în vârstă de 14 ani. În timp ce rula cu o viteză de peste 75 de kilometri la oră în localitate, Bolohan a pierdut controlul asupra vehiculului şi a intrat pe contrasens, unde a lovit-o violent pe localnica Eleonora Argatu, care se deplasa regulamentar din sens opus, pe marginea carosabilului. Femeia a murit la spital a doua zi, din cauza gravelor leziuni suferite. Cei doi minori care se deplasau pe vehiculul cu două roţi au suferit şi ei leziuni serioase, inculpatul, de exemplu, având nevoie de 34-35 de zile de îngrijiri medicale. Cei doi nu purtau căşti de protecţie.

Anchetatorii au stabilit ulterior că vehiculul pe două roţi nu era nici pe departe moped de 49 de cmc, aşa cum fusese înregistrat la Primăria oraşului Salcea. În realitate, motocicleta Aprilia avea o capacitate de 151 de cmc.

Emanuel Dimitrie Bolohan a fost judecat pentru infracţiunile de „punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat”, „conducere fără permis”, „ucidere din culpă”, „instigare la fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr care a omorât o femeie în timp ce conducea o motocicletă, condamnat la doi ani de detenţie.
 Vizualizări articol: 1764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un tânăr care a omorât o femeie în timp ce conducea o motocicletă, condamnat la doi ani de detenţie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sangria Este o băutură ce provine din Spania și Portugalia, ușor de pregătit și acasă. Este acum la modă și pe la noi, mai ales la petrecerile oferite rudelor din țară de românii care lucrează în străinătate. Se găsește în ultima vreme și... Citeşte