Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 feb 2016 - Anul XXI, nr. 27 (6140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


”Fie-ne tranziția ușoară”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asta ar trebui să fie perioada în care să-l vedem pe Rafa jucând prin turneele de zgură din America de Sud, așa ca anul trecut. Doar că acum ar trebui să-i măture pe toți. Fognini ar trebui să evite zona. Apoi ar urma hardul american, unde Rafa ar lăsa-o mai moale, la limita decenței, pentru a nu-și periclita sezonul de zgură care contează și care pentru spaniol valorează aur. Taman pe dos, Roger a anunțat că nu va juca decât un singur turneu pe zgură, acesta fiind evident Roland Garros. În schimb, va trata cum se cuvine hard-ul american. Iată două strategii ale unor campioni aflați în umbra unui alt campion. Ei vor să-și optimizeze consumul de energie, concentrându-se acolo unde știu că au șanse. Este și asta o provocare pentru Djokovic, îi va întâlni pe fiecare acolo unde aceștia excelează. Wimbledon-ul va fi ceva aparte. Să nu uităm de Olimpiadă. Să fie tenis.

Trecând la fete, trebuie să spunem că, în contextul succesului lui Kerber la Open-ul australian, declarația emblematică a Simonei Halep, aceea că nu se gândește să câștige, ci să joace cât de bine poate, începe să semene a alibi. Nu neapărat unul conștientizat, dar poate că ar fi mai bine să înceapă să-și înfrunte temerile. Acum va juca în FED Cup, într-un moment greu pentru echipa noastră, deci este de apreciat faptul că și-a schimbat planul de a face taman în această perioadă o operație de rutină. Atmosfera de la lot ar putea fi benefică pentru ea, de aceea eu, unul, sunt optimist în privința meciului cu Cehia. Chiar avem fete de ispravă și asta se va vedea și în teren.

Aici se încheie perioada aceasta de tenis pe pâine, sper să nu-i fi supărat prea tare pe cei care preferă fotbalul, eu însumi fiind unul dintre ei. Dar un moment de respiro poate fi binevenit, mai ales acum, până să intre în scenă optimile Ligii Campionilor sau primul sezon intern cu play-off din istorie! Ca să nu mai vorbim de turneul final al Europenelor din Franța. Să fie fotbal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Fie-ne tranziția ușoară”.
 Vizualizări articol: 1715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Fie-ne tranziția ușoară”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sangria Este o băutură ce provine din Spania și Portugalia, ușor de pregătit și acasă. Este acum la modă și pe la noi, mai ales la petrecerile oferite rudelor din țară de românii care lucrează în străinătate. Se găsește în ultima vreme și... Citeşte