Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 feb 2016 - Anul XXI, nr. 27 (6140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Facilitate

Abonamente pentru riverani în parcările cu plată ale Primăriei Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care locuiesc în apropierea parcărilor cu plată ale Primăriei Suceava, unde la finele anului trecut au fost instalate parcometre, pot să-şi lase maşinile acolo peste noapte contra unei sume modice, prin achiziţionarea unui abonament pe trei sau şase luni.

Măsura va fi pusă în aplicare începând de luni, 8 februarie, în baza unei decizii de Consiliu Local iniţiate de viceprimarul Lucian Harşovschi, prin care se modifică Regulamentul de organizare şi funcţionare în regim de autotaxare a parcărilor cu plată din zonele magazin Bucovina, Hotel Bucovina şi Piaţa Centrală.

„Introducerea acestor abonamente pentru utilizarea parcărilor cu plată în afara orelor de vârf s-a făcut pentru a veni în sprijinul unor categorii de suceveni care au domiciliul în apropiere şi nu au suficiente locuri de parcare în zona amenajată a blocului în care locuiesc. Lipsa locurilor de parcare este o problemă generalizată, pe care sperăm să o rezolvăm parţial anul acesta, prin amenajarea de parcări rezidenţiale, pentru care am prins în buget 1,7 milioane de lei”, a spus Lucian Harşovschi.

Abonamentele de parcare sunt valabile, în limita locurilor disponibile, în intervalul orar 16.00 – 08.00, de luni până vineri, iar sâmbăta şi duminica pe durata întregii zile, cei care sunt interesaţi să le obţină putând opta pentru un abonament pe trei luni, în valoare de 90 de lei (un leu pe zi) sau unul pe şase luni, în valoare de 150 de lei (0,83 lei pe zi).

Abonamentele pot fi procurate de la începutul săptămânii viitoare de la sediul Administraţiei Pieţelor şi Bazarului, aflat lângă Piaţa Centrală, iar cei care le vor deţine vor trebui să le lase pe bordul maşinii, într-un loc vizibil, pentru a putea fi verificate de agenţii Poliţiei Locale Suceava, care au atribuţii de control în această privinţă.

Măsura de introducere a parcometrelor la principalele parcări publice cu plată din municipiul Suceava de la magazin Bucovina, Hotel Bucovina şi Piaţa Centrală a fost luată în a doua jumătate a lunii decembrie 2015. Taxarea locurilor de parcare se face în funcţie de intervalul de timp dorit de client. Taxa de parcare este de 2 lei/oră, dar pentru cei care au treabă în acea zonă doar pentru puţin timp, se poate achita o valoare minimă, de 1 leu, valabilă pentru o jumătate de oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abonamente pentru riverani în parcările cu plată ale Primăriei Suceava.
 Vizualizări articol: 2979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Abonamente pentru riverani în parcările cu plată ale Primăriei Suceava2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parcari cu plata trimis de
( 3 feb 2016, 15:33:31
Parcari cu plata peste tot deoarece sunt unii cu 2, 3 masini sau isi marcheaza locul ca motanii sau vin de pe coclauri si parcheaza pe >!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sangria Este o băutură ce provine din Spania și Portugalia, ușor de pregătit și acasă. Este acum la modă și pe la noi, mai ales la petrecerile oferite rudelor din țară de românii care lucrează în străinătate. Se găsește în ultima vreme și... Citeşte