Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 feb 2016 - Anul XXI, nr. 27 (6140)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Dragnea îşi ia partidul şi se duce la Moscova

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este ştiut că între particularităţile fizice ale fiinţelor care se iubesc cu pasiune se stabileşte o legătură strânsă, regulă probată şi de ultimele evenimente de pe scena politică românească.

Astfel, imediat ce flocii din mustaţa lui Dragnea s-au zbârlit ca blana de pe spinarea lupului, guşa lui Tăriceanu a început să facă valuri ca Dunărea din valsul ştiut. Ce i-a făcut pe cei doi berbanţi să intre în rezonanţă? Solidaritatea împotriva măsurii aceleia aproape fasciste, care prevede alegeri dintr-un singur tur. În opinia lor, aceasta trebuie să rămână ţeapănă, astfel ca şi primarii PSD să steie ţepeni în fotolii, până când moartea îi va despărţi de ele.

Metoda prin care partidul flocilor lui Dragnea şi cel al guşii lui Tăriceanu s-au hotărât să lupte împotriva hotărârii de eliminare a acelei măsuri antidemocratice este şantajul. O metodă în deplin acord atât cu nivelul lor de moralitate, cât şi cu nivelul lor de inteligenţă. Au anunţat, ca nişte mici Hitler & Mussolini, că, în cazul în care alegerile vor beneficia totuşi de două runde, partidele lor vor boicota alegerile. Adică nu vor participa, ci vor rămâne acasă, lângă neveste şi copchii.

Ce bine ar fi! Serios, ce mare bine ar face democraţiei din România! Asta s-ar putea numi autosalubritate ori autoecarisaj! În primul rând, am reuşi să scăpăm de cei doi şi de toţi cei asemenea lor! Am scăpa de această hepatită C a României, care este PSD, umbrelă pentru atâţia duşmani ai progresului şi ai ţării. Am scăpa astfel pentru totdeauna şi de fitilistul Tăriceanu, cel care, împreună cu prietenul său Patriciu actualmente răposat, a dansat mereu pe muzica Moscovei.

Sper ca adversarii politici ai lui Dragnea şi Tăriceanu să nu se lase intimidaţi de jocul lor şantajist. Dacă nu vor să participe la alegeri, nu-i nici o pierdere, dimpotrivă. N-au decât să-şi ia partidele şi să se care cu ele la Moscova sau la Chişinău. Plahotniuc ăla abia îi aşteaptă.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea îşi ia partidul şi se duce la Moscova.
 Vizualizări articol: 2089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.55/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 11 voturi
Dragnea îşi ia partidul şi se duce la Moscova3.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sangria Este o băutură ce provine din Spania și Portugalia, ușor de pregătit și acasă. Este acum la modă și pe la noi, mai ales la petrecerile oferite rudelor din țară de românii care lucrează în străinătate. Se găsește în ultima vreme și... Citeşte