Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2016 - Anul XXI, nr. 21 (6134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Amenzi de aproape 100.000 de lei după trei zile şi trei nopţi de controale ale Poliţiei Rutiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei zile şi trei nopţi de controale ale poliţiştilor de la Serviciul Rutier Suceava, ajutaţi şi de alte formaţiuni poliţieneşti din judeţ, au scos la iveală multe nereguli în trafic şi i-au „uşurat” pe şoferi la buzunare de aproape 100.000 de lei. Controalele au avut loc de-a lungul weekendului trecut, pe timp de zi şi de noapte, pe mai multe şosele din judeţ şi i-au vizat pe conducătorii care nu respectă regimul legal de viteză, precum şi pe cei care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

Între 22 şi 24 ianuarie, între orele 22.30 – 05.00, poliţiştii au efectuat controale de noapte în trafic în mai multe zone din judeţ, constatând 61 de abateri, care s-au soldat cu 8 permise de conducere reţinute, din care 4 pentru consum de alcool, 5 certificate de înmatriculare ridicate şi amenzi aplicate în valoare de aproape 19.000 de lei. Un şofer de 47 de ani din comuna Pătrăuţi care conducea un autoturism marca VW Golf pe DJ 208 V din localitate a fost oprit de poliţişti, iar în urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cadrul aceleiaşi acţiuni, un bărbat de 52 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc aflat la volanul unui autoturism marca Mitsubishi, pe DC 88, în comuna Sadova, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O acţiune de control desfăşurată de poliţişti în aceeaşi perioadă, de astă dată la lumina zilei, a dus la reţinerea unui număr de 17 permise auto pentru viteză excesivă şi depăşiri neregulamentare, reţinerea unui număr de 9 certificate de înmatriculare şi la aplicarea a 337 sancţiuni în valoare de aproape 79.000 de lei. În cadrul acţiunii de control a fost depistat un bărbat de 61 de ani din localitatea Dumbrăveni, aflat la volanul unei autoutilitare marca Peugeot Boxer cu numere de înmatriculare provizorii, care în urma controlului efectuat de poliţişti s-au dovedit a fi expirate din data de 5 noiembrie 2015. Pe numele celui aflat la volan a fost întocmit un dosar penal.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de aproape 100.000 de lei după trei zile şi trei nopţi de controale ale Poliţiei Rutiere.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Amenzi de aproape 100.000 de lei după trei zile şi trei nopţi de controale ale Poliţiei Rutiere1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi țărănești (rețeta veche autentică) Cartofii țărănești au fost ”inventați” în vechime de gospodine care găteau simplu, din alimente naturale, și care aveau atât de multe alte treburi de făcut, încât nu-și permiteau să piardă timp cu proceduri... Citeşte