Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2016 - Anul XXI, nr. 21 (6134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De vineri

La Cinema Modern pot fi văzute două filme care rulează în premieră în România

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinefilii suceveni pot viziona de vineri, la Cinematograful Modern, din Centru, două dintre cele mai noi producţii hollywoodiene, chiar din ziua lansării lor în cinematografe – 29 ianuarie.

Este vorba de drama „Brokerii Apocalipsei”, bazată pe o poveste adevărată, descrisă în romanul best seller al lui Michael Lewis (The Blind Side, Moneyball), iar filmul are o distribuție formată din unele dintre cele mai “grele” nume de la Hollywood: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt.

Pe scurt, povestea este următoarea - când patru outsideri observă ceea ce marile bănci, media și guvernul refuză să vadă, și anume iminența colapsului economiei globale, au o idee de geniu: să parieze împotriva băncilor. Investițiile lor extrem de îndrăznețe îi vor duce în culisele sumbre ale sistemului bancar, unde vor fi nevoiți să se îndoiască de oricine și de orice.

Filmul rulează vineri, de la ora 17.00, în vreme ce sâmbătă şi duminică este programat de la ora 18.00.

Pentru cei care vor să se destindă şi să râdă în hohote, parodia „Cincizeci de umbre ale lui Black”, care are premiera tot vineri, 29 ianuarie, este exact ce le trebuie la final de săptămână.

După ce ecranizarea romanului erotic „Cincizeci de umbre ale lui Grey” a stârnit un adevărat fenomen mondial, a venit timpul să râdem de întâmplările nu tocmai senzuale în care este implicat Mr. Black, interpretat de cunoscutul actor de comedie Marlon Wayans.

„Lipsa unui cinematograf a fost una dintre principalele nemulţumiri ale unora dintre suceveni, ani la rând. Acum avem o sală de cinema modernă, un ecran performant şi cea mai bună tehnologie de vizionare a filmelor 3D, cu ochelari activi, încât, pe cât posibil încercăm să oferim lună de lună filme în premieră sau o selecţie a celor mai bune producţii cinematografice recente, în paralel cu îmbunătăţiri aduse serviciilor puse la dispoziţie clienţilor. Au fost făcute modernizări la sistemul de acces la film, curând vom avea disponibil şi site-ul cinematografului, pe care vor fi anunţate filmele ce rulează şi care vor fi aduse, se vor putea face rezervări online, ba chiar şi plata biletelor”, a precizat viceprimarul Lucian Harşovschi, care se ocupă şi de activitatea Cinematografului Modern.

Tarifele de acces la cele două filme care rulează în premieră la Modern sunt de 12 lei pentru adulţi şi doar 10 lei pentru elevi/studenţi/pensionari, care beneficiază de reduceri în baza unei decizii a Consiliului Local Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Cinema Modern pot fi văzute două filme care rulează în premieră în România.
 Vizualizări articol: 2764 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
La Cinema Modern pot fi văzute două filme care rulează în premieră în România5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi țărănești (rețeta veche autentică) Cartofii țărănești au fost ”inventați” în vechime de gospodine care găteau simplu, din alimente naturale, și care aveau atât de multe alte treburi de făcut, încât nu-și permiteau să piardă timp cu proceduri... Citeşte