Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2016 - Anul XXI, nr. 21 (6134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Târgul de nunţi „Trend Mariaj”, ediţia a III-a, la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 12 - 14 februarie, Shopping City Suceava organizează cea de-a treia ediţie a târgului de nunţi ”Trend Mariaj”, unde sucevenii vor descoperi ultimele tendinţe pentru cel mai important moment din viaţa lor. După cum au spus organizatorii, nunta este evenimentul la care stilul, emoţiile şi distracţia se reunesc pentru a crea cele mai frumoase amintiri din viaţa îndrăgostiţilor, aşa încât merită gândită în cele mai mici detalii, pentru a fi cu adevărat memorabilă. La „Trend Mariaj” sucevenii au şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti în domeniu şi să aleagă ceea ce li se potriveşte cel mai bine la nunta lor. Până în prezent, peste 20 de expozanţi au confirmat faptul că îi aşteaptă pe viitorii însurăţei la târgul de nunţi din incinta centrului comercial pentru a le oferi cele mai bune sfaturi în materie de nunţi. „Aşadar, fie că îţi doreşti să pui la punct ultimele detalii ori să alegi o gamă variată de servicii, <Trend Mariaj> este locul în care dorinţele tale vor prinde contur. În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate numeroase modele de rochii de mireasă, precum şi modele de costume de mire, de la clasic până la modern sau <made to measure>, aşa încât fiecare să îşi găsească ţinuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete, pachete foto-video, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii, torturi şi prăjituri, masă cu fructe, sonorizare, DJ şi formaţii, dar şi destinaţii atractive pentru luna de miere”, au completat organizatorii evenimentului. Duminică, 14 februarie, sucevenii sunt invitaţi să admire o prezentare de modă cu o varietate de rochii de mireasă şi costume de mire şi să se distreze la un spectacol cu muzică live de excepţie, susţinut de artişti locali de seamă care vor aduce în faţa publicului o parte din atmosfera de nuntă. Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori. Astfel, cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de nunţi „Trend Mariaj”, ediţia a III-a, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de nunţi „Trend Mariaj”, ediţia a III-a, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi țărănești (rețeta veche autentică) Cartofii țărănești au fost ”inventați” în vechime de gospodine care găteau simplu, din alimente naturale, și care aveau atât de multe alte treburi de făcut, încât nu-și permiteau să piardă timp cu proceduri... Citeşte