Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2016 - Anul XXI, nr. 21 (6134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare de mulţumire

Vă mulţumesc, luptătorilor cu focul

Mă numesc Traian Andronachi şi sunt unul dintre cei peste douăzeci de mii de cetăţeni care locuiesc în municipiul Rădăuţi. În urmă cu câteva zile acoperişul de la casa mea a fost cuprins de flăcări şi în acele momente dificile am avut ocazia să văd şi să înţeleg că meseria de luptător cu focul este o meserie pe care nu o poate face oricine. Nu doresc să intru în amănunte, ci doar să spun că Pompierii sunt nişte oameni extraordinari pe care trebuie să-i preţuim şi să le recunoaştem valoarea. Aş vrea să-mi exprim recunoştinţa pentru promptitudinea cu care au răspuns apelului, pentru modul profesionist în care au intervenit, pentru curajul cu care au intrat în flăcări şi trebuie să recunosc, cu o oarecare vină, că până atunci credeam că numai în filme se întâmplă astfel… Realitatea mi-a demonstrat că nu e tocmai aşa, că la incendiul de la casa mea a intervenit o echipă de Oameni cu Suflete Mari. Am rămas profund impresionat de felul în care ofiţerul care îi coordona, ulterior am aflat că e chiar comandantul lor, a reuşit să gestioneze situaţia şi de modul în care s-a intervenit cu responsabilitate, ca şi cum ar fi fost bunurile lor personale ameninţate de flăcări. De aceea doresc să le mulţumesc din inimă Pompierilor rădăuţeni şi comandantului lor, colonelul Sorin Popovici.  

Cu respect,
avocat Traian Andronachi
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vă mulţumesc, luptătorilor cu focul.
 Vizualizări articol: 2622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Vă mulţumesc, luptătorilor cu focul5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi țărănești (rețeta veche autentică) Cartofii țărănești au fost ”inventați” în vechime de gospodine care găteau simplu, din alimente naturale, și care aveau atât de multe alte treburi de făcut, încât nu-și permiteau să piardă timp cu proceduri... Citeşte