Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2016 - Anul XXI, nr. 21 (6134)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Gafă

Contestaţie la alegerile pentru Consiliul Facultăţii de Ştiinţe Economice, după ce doi candidaţi nu s-au regăsit pe buletinele de vot

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alegerile pentru membrii Consiliului Facultății de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii din Suceava vor fi reluate mâine, după ce scrutinul de luni a fost contestat de un elector. Acesta a sesizat că din cei de 25 de universitari care şi-au depus candidatura pentru un mandat în Consiliul facultăţii, pe buletinul de vot erau consemnaţi doar 23.

„A fost o eroare la tipărirea buletinului. Constestaţia a fost admisă şi joi se va relua procedura de vot”, a menţionat Liana Pascariu, preşedinta Biroului Electoral al Universităţii.

Componenţa Consiliului Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică este de cel mult 75% cadre didactice şi de cercetare titulare şi cel puţin 25% studenţi, în cazul de faţă 18 universitari şi 7 studenţi.

Reamintim că luni, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava au avut loc alegerile pentru funcţia de rector, pentru mandatele de membru în Consiliul facultăţii, Consiliul pentru studii universitare de doctorat şi Senatul USV.

 

331 de electori la urne

Prof. univ. dr. ing. Valentin Popa a obţinut un nou mandat la conducerea Universităţii „Ştefan cel Mare”, acesta fiind votat de peste jumătate dintre electorii instituţiei.

Prorectorul responsabil de imaginea Universităţii, prof. univ. dr. Ştefan Purici, a declarat că 331 de electori, cadre didactice şi de cercetare şi studenţi, au fost prezenţi luni la urne, aproximativ 260 dintre sufragii fiind în favoarea candidatului pentru funcţia de rector, Valentin Popa. Popa a fost singurul universitar care s-a înscris în cursa pentru şefia Universităţii sucevene, condiţia ca acesta să fie validat pentru încă un mandat fiind obţinerea a cel puţin 50%+1 dintre sufragii.

În cursul după-amiezii de ieri, Purici a mai menţionat că numărătoarea voturilor pentru toate structurile pentru care s-au organizat alegeri încă nu este finalizată.

Cât priveşte alegerile pentru Senatul USV, în cursa pentru un mandat în cel mai înalt for de decizie şi deliberare de la nivelul universităţiis-au înscris 73 de universitari pentru cele 27 de locuri disponibile.

Pentru fotoliul de conducere al Consiliului pentru studii universitare de doctorat şi-au depus candidatura Dumitru Amarandei şi Vasile Gheorghiţă Găitan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contestaţie la alegerile pentru Consiliul Facultăţii de Ştiinţe Economice, după ce doi candidaţi nu s-au regăsit pe buletinele de vot.
 Vizualizări articol: 2110 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Contestaţie la alegerile pentru Consiliul Facultăţii de Ştiinţe Economice, după ce doi candidaţi nu s-au regăsit pe buletinele de vot3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi țărănești (rețeta veche autentică) Cartofii țărănești au fost ”inventați” în vechime de gospodine care găteau simplu, din alimente naturale, și care aveau atât de multe alte treburi de făcut, încât nu-și permiteau să piardă timp cu proceduri... Citeşte