Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Câmpulung Moldovenesc

Un tânăr de 20 de ani, arestat preventiv după ce a furat două maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, după ce a furat două maşini, în interval de două zile. Inculpatul, Nicolae Bogdan Pelinari, a fost arestat preventiv vineri seară, de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. În ambele cazuri acesta a sustras autoturisme Dacia vechi pentru a se plimba pe străzile din localitate. Primul furt a fost comis în noaptea de 13 spre 14 decembrie, tânărul fiind prins a doua zi şi alegându-se cu dosar penal pentru infracţiunea de „furt în scop de folosinţă” dar şi pentru conducere fără permis. Prins de poliţişti şi pus sub măsura „controlului judiciar”, cu mai multe obligaţii şi restricţii, acesta a recidivat în noaptea de 15 spre 16 decembrie, când a sustras, cu chei potrivite, un autoturism Dacia 1310, pe care ulterior l-a abandonat. 

În aceste condiţii, tânărul nu a mai fost iertat şi a fost arestat preventiv, măsura fiind valabilă până pe 16 ianuarie 2016. Decizia de arestare preventivă luată de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc poate fi totuşi contestată. 

În urmă cu un an de zile, acelaşi Bogdan Pelinari a mai avut un dosar penal pentru „furt calificat”, după ce a sustras de pe un ogor vaca unui bătrân în vârstă de 84 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Ulterior, în acest caz, tânărul a restituit prejudiciul şi s-a împăcat cu partea vătămată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 20 de ani, arestat preventiv după ce a furat două maşini.
 Vizualizări articol: 1923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Un tânăr de 20 de ani, arestat preventiv după ce a furat două maşini3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte