Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Dar din dar

Andu Vornicu le-a împărţit copiilor pe care îi antrenează premiul în bani de la Gala "Top 10 Suceveni"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Antrenorul ”pro bono” al copiilor şi adolescenţilor înscrişi la secţia de box a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Suceava, Andu Vornicu, şi-a premiat, sâmbătă, tinerii sportivi cu banii pe care i-a primit ca premiu la ediţia din acest an a Galei "Top 10 Suceveni", organizată de Monitorul de Suceava, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Conacul Domnesc şi Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

Din premiul de 1.000 de lei, Andu Vornicu a dăruit, sâmbătă, câte 100 de lei sportivilor ”care au confirmat”, care respectă cu stricteţe programul de antrenament şi care în acest an s-au întors acasă cu medalii şi diplome de la competiţiile la care au participat: Adrian Botuşan - 19 ani, Sebastian Alucăi - 15 ani, Sandu Kutkut - 15 ani, Laurenţiu Ungureanu - 13 ani, Lucian Saftiuc - 11 ani, Rumina Iosub - 15 ani. ”Vreau să împart cu voi acest premiu, să vă bucuraţi şi voi aşa cum m-am bucurat şi eu când l-am primit. A fost un an greu şi vreau să vă mulţumesc pentru munca voastră, pentru seriozitatea cu care vă antrenaţi şi pentru comportamentul competiţional”, le-a spus Andu Vornicu sportivilor săi. O parte dintre ei au primit şi treninguri, din partea CSM Suceava.

 

”Când era Adrian în ring, m-am simţit antrenor!”

De la cea mai recentă competiţie la care a participat, ”Memorialul Florin Butnaru”, care s-a desfăşurat săptămâna trecută la Iaşi, echipa de box a sucevenilor a venit acasă cu trei medalii de aur şi una de argint. Adrian Botuşan, Sebastian Alucăi şi Laurenţiu Ungureanu au obţinut la Iaşi locul I, iar Lucian Saftiuc locul II. ”Când era Adrian în ring, m-am simţit antrenor! Toţi mă priveau cu respect, când l-au văzut cum luptă”, a mărturisit cu emoţie Andu Vornicu.

Secţia de box a CSM Suceava este frecventată de aproximativ 20 de copii şi adolescenţi, printre care şi două fete, Rumina Iosub şi Maria Polonic. Zece dintre ei fac în mod constant performanţă şi vin cu medalii de la toate concursurile la care participă, atât în ţară, cât şi în străinătate. Remarcabil este că antrenorul acestor sportivi, Andu Vornicu, se ocupă, din anul 2012, voluntar de pregătirea lor, deoarece cei de la club i-au spus că nu îl pot plăti pentru munca sa. Postul de antrenor de box, care a fost deţinut de regretatul Doru Iftime, a fost cedat unui alt club din ţară şi Suceava nu a reuşit să îl mai recupereze. Antrenorul nu şi-a pierdut însă speranţa că rezultatele sportivilor săi îi vor impresiona până la urmă pe cei care decid finanţarea, astfel încât tinerii boxeri de la Suceava să beneficieze de condiţii pe măsura performanţelor pe care le au. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andu Vornicu le-a împărţit copiilor pe care îi antrenează premiul în bani de la Gala "Top 10 Suceveni".
 Vizualizări articol: 3223 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Andu Vornicu le-a împărţit copiilor pe care îi antrenează premiul în bani de la Gala "Top 10 Suceveni"5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte