Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Acţiune poliţie

Campanie de prevenire a violenţei în şcolile gimnaziale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au desfăşurat, săptămâna trecută, mai multe activităţi de prevenire a violenţei în mediul şcolar, în cadrul campaniei „Respect”, fiind vizaţi elevi din şcoli gimnaziale. Astfel, în perioada 11-18 decembrie, la Şcoala Gimnazială 1 Gura Humorului au  fost organizate o serie de activităţi interactive cu participarea cadrelor didactice şi a elevilor,  în care s-a insistat pe metodele prin care se pot preveni stările conflictuale şi actele de violenţă. A fost organizat şi un seminar, la care au participat cadre didactice de la mai multe unităţi de învăţământ din zona Gura Humorului.

Comisarul Ionuţ Epureanu, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a declarat:

„La nivelul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Gura Humorului a fost organizat un simpozion la care au participat consilierii educaţionali de la unităţile de învăţământ din zona Humorului, atât din mediul urban cât şi rural, reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi ai Inspectoratului Judeţean Şcolar Suceava, precum şi alţi membri marcanţi ai comunităţii. Au fost prezentate instrumente de lucru şi metode aplicate pentru detensionarea  conflictelor şi au fost diseminate bune practici în activitatea de prevenire”

În cadrul aceleiaşiîntâlniri a fost prezentată lucrarea ,,Medierea conflictelor în mediul educaţional, social şi cultural”, realizată de psihologi, psihopedagogi, profesori şi poliţişti.

Astfel de acţiuni au avut loc în mai multe şcoli din judeţ, fiind promovate  recomandări pentru siguranţa copiilor pe perioada vacanţei de iarnă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de prevenire a violenţei în şcolile gimnaziale.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de prevenire a violenţei în şcolile gimnaziale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte