Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

24 de ore de arest şi control judiciar pentru individul care a ameninţat şi înjurat un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Pătrăuţi, a fost reţinut în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava pentru 24 de ore, după care s-a întors acasă, sub „control judiciar”, după ce a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de „ultraj”. Este vorba de cazul poliţistului rutier care ar fi fost înjurat şi ameninţat în timp ce se afla la masă, împreună cu soţia sa, la etajul Iulius Mall Suceava, caz despre care Monitorul de Suceava a relatat încă din ediţia de sâmbătă. Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava s-a sesizat cu privire la infracţiunea de „ultraj”, în condiţiile în care poliţistul a fost ameninţat în legătură cu instrumentarea unui dosar penal.

Incidentul s-a petrecut joia trecută. Din anchetă rezultă că Marinel Iriciuc (fost Burduja), în vârstă de 26 de ani, din Pătrăuţi, se afla în complexul comercial alături de fratele său, Adi Burduja, care a fost implicat într-un accident rutier pe data de 21 noiembrie 2015. După acel accident, Adi Burduja s-a ales cu dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”, după ce maşina pe care o conducea a lovit o bicicletă pe care se aflau doi copii. Dacă Adi Burduja a fost mai rezervat, Marinel Iriciuc s-a apropiat ameninţător de poliţistul aflat în timpul liber şi i-a cerut să termine cât mai repede ancheta în cazul fratelui său. Când agentul de poliţie i-a răspuns că dosarul este în lucru şi va fi finalizat conform procedurilor, Marinel Iriciuc ar fi început să-l ameninţe şi să-l înjure pe poliţistul aflat în timpul liber. Din informaţiile pe care le avem, în afara declaraţilor poliţistului şi ale soţiei sale, anchetatorii au ca probatoriu şi imagini video concludente.

Inculpatul pentru ultraj a fost ridicat pentru audieri vineri după-amiază.  Câteva ore mai târziu procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a emis pe numele său ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore. A doua zi, sâmbătă seară, acesta a fost lăsat să plece acasă, însă i s-a impus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Suspectul are impuse mai multe interdicţii şi restricţii, iar dacă nu va respecta vreuna din ele va ajunge în arest preventiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 24 de ore de arest şi control judiciar pentru individul care a ameninţat şi înjurat un poliţist.
 Vizualizări articol: 1751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
24 de ore de arest şi control judiciar pentru individul care a ameninţat şi înjurat un poliţist5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte