Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nejustificat de mare

Cătălin Miron: „Culmea lucrărilor în Rădăuţi: metrul pătrat de balastare, de trei ori mai scump decât metrul pătrat de asfaltare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi, consideră că ultimele luni au reprezentat un adevărat jaf de la bugetul local, o bătaie de joc fără margini la adresa banului public şi un afront la un întreg oraş.

Potrivit lui Miron, „actuala conducere salvatoare a Primăriei Rădăuţi” a fost obligată de conjunctura istorică să cheltuiască mare parte din bugetul local pentru lucrări „oferite prietenilor prin încredințări directe”.

„Vinovate nu sunt doar firmele care au primit aceste lucrări, ci firmele rădăuțene care refuză să se înscrie la licitațiile imaginare organizate de Primăria Rădăuţi. Tot oraşul aşteaptă la începutul  anului viitor ca Primăria să afișeze pe site-ul instituţiei lista cu toate plățile efectuate pentru lucrările executate prin încredințări directe, şi asta pentru a arăta contribuabilului rădăuțean că în Rădăuţi se muncește, chiar dacă mulţi nu cred. Vom vedea doar atunci cum se sacrifică prietenii de nădejde ai conducerii ad-hoc pentru bunăstarea noastră, să ştie toată lumea că aceste lucrări au fost foarte, dar foarte ieftine şi la calitate garantată”, a comentat ironic Cătălin Miron.

Revenind la tonul serios, candidatul pentru funcţia de primar în Rădăuţi nu-şi poate explica valoarea unor lucrări realizate în această perioadă. Cătălin Miron este de părere că unele preţuri nu pot fi explicate nici de cei mai optimişti susţinători ai actualei conduceri a Primăriei Rădăuţi.

„Un exemplu elocvent este faptul că balastarea unui metru pătrat de drum costă <numai> de trei ori mai mult decât asfaltarea unui metru pătrat, deci foarte ieftin. Şi asta fără calculul penalităților, care se achită întotdeauna mult mai târziu. Dar ce mai contează dacă totul este corect şi legal. Întâmplător, dacă se face un calcul la cât costă balastarea drumurilor în Rădăuţi se poate crede că avem două autostrăzi construite de Bechtel”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi a criticat faptul că se doreşte doar festivism, dar problemele reale ale cetăţenilor sunt ignorate mereu şi cu bună ştiinţă.

„Trebuie să vedem şi partea plină a paharului. Rădăuțenii vor avea şi spectacole şi colinde, pensionarii vor avea Revelion organizat de Primărie cu invitați surpriză. Şi tot din balastare se vor plăti şi acatiste la bisericile din Rădăuţi pentru îndrumarea electorală a rădăuțenilor rătăciți. O conducere atât de implicată, de evlavioasă, atât de aproape de cetățenii Rădăuţiului ne va asigura în continuare prosperitatea noastră. Sacrificiul lor trebuie răsplătit. Vom vedea şi de cine”, a concluzionat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Culmea lucrărilor în Rădăuţi: metrul pătrat de balastare, de trei ori mai scump decât metrul pătrat de asfaltare”.
 Vizualizări articol: 2144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălin Miron: „Culmea lucrărilor în Rădăuţi: metrul pătrat de balastare, de trei ori mai scump decât metrul pătrat de asfaltare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte