Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2015 - Anul XX, nr. 295 (6107)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Provocare la distracţie

”Satul lui Moş Crăciun”, în parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iarna aceasta, Moş Crăciun te provoacă la distracţie în parcarea Shopping City Suceava! Toţi copiii sunt invitaţi să vină împreună cu părinţii şi bunicii în ”Satul lui Moş Crăciun”, unde au fost pregătite o mulţime de surprize: patinoar nou-nouţ, parc de distracţii şi o inedită expoziţie de animale cu intrare liberă. Până pe 27 decembrie vizitatorii au ocazia să vadă, în premieră, exemplare deosebite de cerbi albi lopătari, lame, ponei şi ratoni. În plus, Moş Crăciun şi ajutoarele sale îi aşteaptă zilnic pe cei mici la o plimbare cu sania lui Moş Crăciun! Programul plimbărilor cu săniuţa: de luni până vineri între orele 12:00-19:00 şi sâmbătă şi duminică între orele 11:00-19:00.

În satul lui Moş Crăciun te aşteaptă un patinoar modern, mult mai mare, dar şi 500 de patine noi, care îţi vor asigura momente de calitate pe gheaţă! Noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine noi care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde. În plus, patinoarul reprezintă un punct de atracţie pentru suceveni, deoarece organizatorii au avut grijă ca pe timpul serii patinajul să se realizeze într-un decor de poveste, graţie luminiţelor de Crăciun care împodobesc locaţia.

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor pasionaţi de patinaj, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe acest sport. De altfel, persoanele care nu vin cu patinele de acasă au şansa de a închiria peste 500 de patine de la standul special amenajat lângă patinoar. Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

Expoziţia de animale este organizată în colaborare cu Dorin Șoimaru, un mare iubitor de animale, care adăposeşte circa 400 de exemplare de animale exotice la "Colţul Zoologic" din Ilişeşti. Deşi este privată, Grădina Zoologică Șoimaru se bucură de prezenţa a sute de animale, multe dintre ele exotice şi neobişnuite, din America Centrală, America de Sud, Europa, Africa sau Australia.

„Vino să te bucuri de magia sărbătorilor de iarnă în ”Satul lui Moş Crăciun” din parcarea Shopping City Suceava!”, este îndemnul celor care au pregătit aceste surprize pentru vizitatori.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Satul lui Moş Crăciun”, în parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Satul lui Moş Crăciun”, în parcarea Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtițele lui Moș Crăciun Aceste mici fursecuri delicate sunt foarte ușor de preparat, copiii adoră să le modeleze iar părinții se vor simți cu siguranță din nou la vârsta când îl așteptau pe Moșul cu paharul de lapte și prăjiturele atunci când... Citeşte