Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2015 - Anul XX, nr. 278 (6090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Procurorii au restituit provizoriu BMW-ul cu care circula interpreta de muzică populară Viorica Macovei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autovehiculul marca BMW X6 cu care circulau interpreta de muzică populară Viorica Macovei şi soţul acesteia, Daniel Vasiliu, şi care a fost indisponibilizat duminică seară în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret la întoarcerea în România, a fost restituit în cursul zilei de ieri.

Mihai Ştreangă, avocatul care a reprezentat interesele familiei Macovei, a precizat şi condiţiile în care a fost restituit autoturismul.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a emis o ordonanţă de restituire provizorie şi lăsare în custodie a autoturismului ridicat şi indisponibilizat, ca urmare a unei solicitări formulate în acest sens prin apărător. Doamnei Viorica Macovei nu-i este reţinută sau imputabilă săvârşirea unei fapte penale astfel încât, cel mai probabil, aceasta, cât şi proprietarii bunului, se vor îndrepta cu o acţiune în pretenţii împotriva celor ce se va considera că se fac vinovaţi de această situaţie neplăcută”, a declarat avocatul Mihai Ştreangă.

Duminică seară, în timp ce se întorceau de la Cernăuţi, unde interpreta a susţinut un concert de muzică populară cu ocazia unui spectacol organizat de Consulatul României, Viorica Macovei şi soţul acesteia, Daniel Vasiliu, aflat la volan, au fost opriţi în Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Motivul: autoturismul marca BMW X6 în care se aflau cei doi figura ca furat din Olanda.

Ca urmare, autoturismul fabricat în anul 2011, în valoare de peste 130.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul SPF Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor. În paralel, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări şi pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Potrivit Vioricăi Macovei, BMW-ul aparţine surorii sale şi a fost achiziţionat legal, în cursul anului 2012, prin intermediul reprezentanţei BMW din România.

„Maşina a fost cumpărată în 2012 şi figurează ca furată abia în 2015, e ceva cam cusut cu aţă albă. Nu ştiu care este explicaţia, dar cert este că maşina este cumpărată cu toate actele în regulă. De altfel, am pus la dispoziţie toate documentele pe care le avem, inclusiv ordine de plată prin bancă, acelaşi lucru fiind făcut şi de către reprezentanţa BMW în România”, a precizat Viorica Macovei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii au restituit provizoriu BMW-ul cu care circula interpreta de muzică populară Viorica Macovei.
 Vizualizări articol: 5982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Procurorii au restituit provizoriu BMW-ul cu care circula interpreta de muzică populară Viorica Macovei5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biscuiți linzer (versiunea de post) Delicate, fine, ușor de făcut și foarte gustoase, aceste prăjiturele de inspirație germană, în formă de biscuiți dubli, sunt o surpriză plăcută la orice masă festivă. Sau micul secret gurmand pe care îl putem păstra în dulap doar... Citeşte