Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2015 - Anul XX, nr. 278 (6090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Cinci pietoni au căzut victime în accidente rutiere în câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci pietoni au căzut victime în accidente rutiere petrecute pe raza judeţului Suceava pe parcursul zilei de joi, în doar câteva ore. Evenimentele rutiere s-au produs în condiţii diferite, în două cazuri victimele traversând strada regulamentar, pe trecerea de pietoni

Un prim eveniment rutier s-a înregistrat în jurul orei 12.15, la intersecţia străzilor Putnei cu 1 Mai, în municipiul Rădăuţi. Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că un şofer în vârstă de 51 de ani, din Rădăuţi, aflat la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 46 de ani, din comuna Bilca, care era angajată în traversare pe trecerea de pietoni. După impact, conducătorul auto a plecat de la faţa locului, fiind identificat ulterior. Poliţia precizează că femeia a fost rănită uşor.  

Al doilea accident, petrecut în condiţii asemănătoare, a avut loc în jurul orei 13.15, pe Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Poliţia precizează că un localnic în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 7 ani, care traversa strada pe locul marcat semnalizat corespunzător. Şi în acest caz, din fericire, victima a scăpat cu leziuni uşoare.

Şirul accidentelor rutiere a continuat joi seară, la 17.30, pe DJ 176, în comuna Frumosu. O femeie în vârstă de 42 de ani, din Frumosu, aflată la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un localnic în vârstă de 52 de ani, care, rezultă din anchetă, stătea pe marginea părţii carosabile. Poliţia precizează că accidentul s-a petrecut în condiţii de întuneric şi de lipsă a elementelor reflectorizante. Cauzele exacte ale accidentului urmează a fi stabilite pe parcursul anchetei. 

Al patrulea accident a avut loc la 18.30, pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava. Poliţia precizează că în acest caz un şofer în vârstă de 35 de ani a surprins şi accidentat o localnică în vârstă de 83 de ani, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără a se asigura.

În fine, aproape de ora 20.00, s-a înregistrat un alt accident rutier, pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicocvu de Sus. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Rădăuţi, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat un localnic în vârstă de 55 de ani care s-a angajat brusc în traversare, fără a se asigura.

Pietonul, care a scăpat cu leziuni uşoare, era băut, rezultând o concentraţie de 1,03 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci pietoni au căzut victime în accidente rutiere în câteva ore.
 Vizualizări articol: 2484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci pietoni au căzut victime în accidente rutiere în câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biscuiți linzer (versiunea de post) Delicate, fine, ușor de făcut și foarte gustoase, aceste prăjiturele de inspirație germană, în formă de biscuiți dubli, sunt o surpriză plăcută la orice masă festivă. Sau micul secret gurmand pe care îl putem păstra în dulap doar... Citeşte