Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 nov 2015 - Anul XX, nr. 278 (6090)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Adolescentă de 16 ani, înjunghiată în gât de fostul ei iubit, în plină stradă

Luni, 30 Noiembrie 2015 (18:17:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O adolescentă de numai 16 ani, din municipiul Suceava, a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei iubit. Agresiunea s-a petrecut duminică după-amiază, în municipiul Suceava, în zona Carrefour, în faţa fostului sediul al Poştei. Agresorul, Ilie Morar, un tânăr de 27 de ani cu domiciliul în Stroieşti, cuprins de gelozie după ce tânăra s-a despărţit de el, a aşteptat-o pe stradă şi a înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului. Cu ultimele puteri minora a reuşit să sune la 112, după care şi-a pierdut cunoştinţa din cauza cantităţii mari de sânge pe care a pierdut-o. Urmele de sânge găsite şi de criminalişti se întind pe o distanţă de zeci de metri, fapt ce arată că adolescenta a încercat să scape de agresor, iar acesta a urmărit-o şi a lovit-o de mai multe ori. Medicii spun că aceasta are două răni în zona gâtului şi doar o minune a făcut ca lama cuţitului să nu atingă vreun vas important de sânge.După atac, tânărul a fugit şi a fost căutat de poliţişti.El a fost reţinut de judiciariştii suceveni luni după-amiază. Tânărul de 27 de ani se ascunsese toată noaptea într-o pădure, iar dimineaţă l-a sunat cuprins de remuşcări pe şeful său, să-i mărturisească ce a făcut. Acesta din urmă a luat legătura cu autorităţile, iar acestea l-au instruit să-l cheme pe Ilie Morar la serviciu. L-au aşteptat lângă vulcanizarea unde acesta lucra, însă când s-a apropiat şi-a dat seama că este urmărit şi a luat-o la fugă peste calea ferată. A fost prins de oamenii legii şi încătuşat, iar apoi dus în faţa procurorilor criminalişti, care au deschis pe numele său un dosar penal pentru tentativă de omor.Le-a spus că regretă ce a făcut şi a dat vina pe gelozia care îl cuprinsese după ce iubita de 16 ani l-a părăsit, se pare pentru un alt băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Mama lui Ilie Morar susţine că deşi erau împreună de mai bine de doi ani şi că locuiau împreună, tatăl fetei, care este plecat la muncă în străinătate, nu ar fi fost de acord cu relaţia şi chiar el i-ar fi făcut cunoştinţă fetei cu celălalt băiat.Şeful lui Ilie Morar şi colegii de serviciu spun despre acesta că l-ar fi ameninţat cu moartea de mai multe ori pe tatăl fetei şi că era extrem de gelos, însă nu au crezut niciodată că este în stare de aşa ceva. Au mai spus că, din cauza geloziei, Ilie s-a apucat şi de băut şi o mai şi bătea pe adolescentă.Fata este în continuare internată în spital, unde se află în afara oricărui pericol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescentă de 16 ani, înjunghiată în gât de fostul ei iubit, în plină stradă.
 Vizualizări articol: 11002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Adolescentă de 16 ani, înjunghiată în gât de fostul ei iubit, în plină stradă3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La zdup! trimis de
(30 nov 2015, 19:22:55
Acolo e locul lui. Să iasă de acolo numai când o fi fata aia bunică!
La așa faptă nu are nici un fel de circumstanțe atenuante.
Omor (mă rog, tentativă de omor) din gelozie. Câtă prostie...
Da' las' că se mai limpezește el. Cei șapte ani de-acasă o să-i facă la bulău.
2.   Păcat trimis de
( 1 dec 2015, 15:02:14
Art. 33

Pedepsirea tentativei

(1) Tentativa se pedepseşte numai când legea prevede în mod expres aceasta.

(2) Tentativa se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea consumată, ale cărei limite se reduc la jumătate. Când pentru infracţiunea consumată legea prevede pedeapsa detenţiunii pe viaţă, iar instanţa s-ar orienta spre aceasta, tentativa se sancţionează cu pedeapsa închisorii de la 10 la 20 de ani.

De ce, nimeni nu a putut preântâmpina această infracţiune,cu toate că tata fetei ştia de situaţie,presupun că subiectul era discutat în cercul de cunoscuţi(prieteni).
Păcat ceea ce se-ntâmplă cu o parte din tineri care nu-şi pot stăpâni emoţiile ,nu au o comunicare verbală şi pe un gest de gelozie recurg la situaţii extreme ,în cazul de faţă crima.Dintr-o iubire adevărată,pasională se naşte o tentativă de crimă...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Biscuiți linzer (versiunea de post) Delicate, fine, ușor de făcut și foarte gustoase, aceste prăjiturele de inspirație germană, în formă de biscuiți dubli, sunt o surpriză plăcută la orice masă festivă. Sau micul secret gurmand pe care îl putem păstra în dulap doar... Citeşte