Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2015 - Anul XX, nr. 270 (6082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 19 – 25 noiembrie

 

Joi, 19 noiembrie

Spectacol de poezie şi muzică „Nichita 100% iubire”

Casa de Cultură a Studenţilor din Universitatea "Ştefan cel Mare" invită sucevenii la recitalul de poezie şi muzică „Nichita 100% iubire”. Spectacolul va avea loc de la ora 19.00, în Auditorium "Joseph Schmidt", preţul unui bilet fiind de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Vor interpreta: Octavia Jighirgiu, Laura Bilic, Doru Albu – clarinet, Aurelia Simion – pian, regia tehnică fiind semnată de Gheorghe Albianu. În program creaţii de: V. Munteanu, S. Pautza, H. Gualdi-M.Rusca, Ol. Negruţa, M. Mangani, S. Bechet, G. Ruiz, A. Simion, R. Cozma. Informaţii şi rezervări la 0752 092 606.

 

Spectacolul de teatru „Haimanaua”, pe scena suceveană

Spectacolul „Haimanaua”, adaptarea plină de haz a lui Dan Tudor după „Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu, se va juca de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Spectacolul a fost iniţial programat pentru vineri, 30 octombrie. Biletele deja cumpărate rămân valabile. Preţul biletelor este 50 de lei sau 40 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Pentru grupurile de minim zece persoane, două persoane pot intra la spectacol pe un bilet de 50 de lei. Relaţii şi informaţii la tel. 0230 523 718.

 

Vineri, 20 noiembrie

Artistul Ştefan Bănică aduce la Suceava spectacolul „Gură, taci”

Artistul Ştefan Bănică aduce pe scena Casei de Cultură Suceava, de la ora 19:30, spectacolul „Gură, taci!”. Artistul se află într-un turneu naţional în opt oraşe din ţară, printre care şi Suceava. Turneul poartă numele celui mai recent single lansat de artist. Preţul biletelor este 50, 80, 100 sau 120 de lei, în funcţie de aşezarea în sală. Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură Suceava, dar pot fi achiziţionate şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.rowww.myticket.rowww.eventim.ro.

 

Sâmbătă, 21 noiembrie

Reduceri de până la 80% şi concert Loredana Groza & Banda Agurida, la Shopping City

 Shopping City Suceava invită toţi pasionaţii de cumpărături, modă şi distracţie la ”Maratonul Preţurilor Mici”! Clienţii vor fi întâmpinaţi cu reduceri speciale de până la 80%, iar fidelitatea acestora va fi răsplătită cu vouchere de cumpărături în valoare de 5.000 de euro! În plus, începând cu ora 17:00, spectatorii vor urmări o prezentare de modă cu cele mai noi colecţii şi vor încheia seara alături de Loredana Groza şi Banda Agurida, care vor susţine un concert live de excepţie, pe scena din incinta centrului comercial. În cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească un show de modă cu noile tendinţe toamnă-iarnă prezentate de magazinele din Shopping City Suceava şi să achiziţioneze produsele preferate la preţuri speciale de Black Friday. De altfel, evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate vor asigura primilor 500 de clienţi vouchere în valoare totală de 5.000 de euro. Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo.

 

Duminică, 22 noiembrie

Kids City – ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei. În cadrul atelierului de duminică, 22 noiembrie, intitulat ”Lumea micilor artişti”, cei mici vor învăţa să folosească metoda quilling într-un mod creativ. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

 

Luni, 23 noiembrie

Concert simfonic, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

Casa de Cultură a Studenţilor din Universitatea "Ştefan cel Mare" invită sucevenii la un concert simfonic deosebit susţinut de Orchestra de Cameră a Universităţii de Arte "George Enescu" Iaşi. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, în Auditorium "Joseph Schmidt" al USV, preţul unui bilet fiind de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Vor interpreta Tudor Bogdan Bolnavu şi Virgil Prisăcariu, coordonator Elena Ovănescu. Programul va conţine opere de W.A. Mozart, Giovanni Bottesini, Bela Bartok, Romeo Cozma, Benjamin Britten.

Biletele se pot achiziţiona între orele 10:00-16:00 la camera 101 din corpul F al Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava, sau la intrare, înaintea spectacolului. Informaţii şi rezervări la 0752 092 606.

 

Piesa de teatru „Două vizite”, pe scena Casei de Cultură Suceava

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 19.00, spectacolul de teatru „Două vizite” de A.P. Cehov. Din distribuţie fac parte actorii: Simona Vlad-Sabie, Radu Lucian, Florin Şerbănescu. Scenografia: Emilian Enache. Regia: Florin Şerbănescu. Preţul unui bilet este 25 de lei sau 12 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj I. Informaţii şi rezervări, la tel. 0230 523 718, e-mail ccs.suceava@gmail.com.

 

Marţi, 24 noiembrie

Ţapinarii şi Bobi Dumitraş (Fără Zahăr) concertează la USV

Trupa Ţapinarii va concerta, alături de Bobi Dumitraş, de la trupa Fără Zahăr, la Suceava. Spectacolul va alea loc de la ora 19.00, în Auditorium "Joseph Schmidt" al Universităţii „Ştefan cel Mare”, preţul unui bilet fiind de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Acestea se pot achiziţiona între orele 10:00-16:00, la camera 101 din corpul F al Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava, sau la intrare, înaintea spectacolului.

 

Miercuri, 25 noiembrie

Lansare de carte

Consiliul Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Societatea Scriitorilor Bucovineni organizează la ora 11.00, în Sala de Artă „Elena Greculesi” a bibliotecii publice sucevene, lansarea cărţii „Nicolae Labiş - Poezii inedite”. Evenimentul, care marchează momentul „Nicolae Labiş 80”, circumscris acţiunii „Suceava 2021” (Suceava - Capitală Culturală Europeană), îi va avea ca prezentatori pe prof. univ. dr. Mihai Iacobescu şi prof. Ioan Ţicalo şi va fi moderat de dr. Alexandru Ovidiu Vintilă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hummus (de post) Pentru cei ce vor un preparat de post rapid, simplu, dar cu aer exotic și foarte nimerit inclusiv pentru o masă cu invitați, clasicul hummus este alegerea perfectă. Rețeta este comună, cu influențe locale desigur, în Israel, Turcia și țările... Citeşte