Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2015 - Anul XX, nr. 270 (6082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De pe 1 decembrie

Spitalul Judeţean Suceava va avea în dotare un angiograf de ultimă generaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va avea în dotare, începând de luna viitoare, un angiograf modern de ultimă generaţie, un aparat complex cu ajutorul căruia se investighează starea vaselor sanguine. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a spus ieri că angiograful ar putea fi dat în folosinţă de pe data de 1 decembrie 2015. Cătălin Nechifor a inspectat ieri dimineaţă lucrările de extindere de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Suceava, declarându-se mulţumit de modul în care constructorul lucrează la această investiţie. „Lucrările de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean de Urgenţă merg foarte bine. Pe şantier erau foarte mulţi lucrători şi ne ajută foarte mult şi vremea, astfel încât în primăvară să finalizăm investiţia. De asemenea, pe 1 decembrie cred că vom da în folosinţă şi un angiograf foarte performant. Sunt doar câteva în ţară cu asemenea caracteristici şi ne aşteptăm la o veste extraordinară, undeva între 7 şi 10 decembrie a.c. pentru o categorie de bolnavi foarte defavorizaţi”, a spus Cătălin Nechifor.

Angiograful a fost achiziţionat printr-un proiect european în baza unui parteneriat încheiat între Spitalul Judeţean Suceava şi Academia de Ştiinţe Medicale. Proiectul este unul naţional şi vizează achiziţionarea mai multor angiografe, Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava fiind printre puţinele din ţară incluse în acest proiect.

Directorul medical al Spitalului Judeţean, Tiberius Brădăţan, declara că angiograful este unul extrem de performant, care permite vizualizarea circulaţiei sanguine la nivel de vas capilar. El a mai adăugat că scopul proiectului este acela de a realiza la nivel naţional o reţea de angiografe care să facă o hartă a afecţiunilor vasculare care mai apoi să fie tratate atât în centrele de excelenţă din spitalele clinice universitare, cât şi în centrele care încep să aibă tradiţie, cum este şi cel de la Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Judeţean Suceava va avea în dotare un angiograf de ultimă generaţie.
 Vizualizări articol: 2916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Spitalul Judeţean Suceava va avea în dotare un angiograf de ultimă generaţie2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Suceava o unitate sanitară de interes nationala trimis de
(19 nov 2015, 13:59:00
Dupa cum se vede Spitalul Suceava devine treptat o unitate sanitară de interes naţional ca urmarea preocuparii din ce in ce mai deosebite a conducerii judetene.

Modernizarea şi dotarea ambulatoriului Spitalului cu echipamente noi, de ultima generatie, inexistente in prezent in judetul nostru, vor avea un impact major pentru populaţia municipiului, a întregului judeţ şi chiar pentru judeţele învecinate.
2.   Comentariu trimis de
(19 nov 2015, 19:31:29
Voi sunteti normali ? Cum puteti face asemenea afirmatii ? Cam astea ar fi intrebarile oamenilor care au intrat in spitalul judetean Suceava si au vazut ce conditii sunt acolo.
Eu am avut o singura experienta cu spitalul mai sus mentionat, mai precis am fost la urgente cu o problema destul de grava, si dupa trei ore de asteptare (trei ore) am plecat la Falticeni, unde am fost consultat de un specialist.
Repet ca sa fiu bine inteles, dupa trei ore de asteptare la urgente, medicul meu de familie m-a suit in masina si am plecat la Falticeni pentru un consult.
Cand citesc ceea ce afirma edilii nostri despre cat de bun este spitalul judetean suceava... ma intreb daca respectivii nu sunt dusi cu sorcova.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hummus (de post) Pentru cei ce vor un preparat de post rapid, simplu, dar cu aer exotic și foarte nimerit inclusiv pentru o masă cu invitați, clasicul hummus este alegerea perfectă. Rețeta este comună, cu influențe locale desigur, în Israel, Turcia și țările... Citeşte