Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2015 - Anul XX, nr. 270 (6082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oprit în trafic

Beat la volan şi agresiv, un tânăr a fost încătuşat de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un echipaj de ordine publică al Poliţiei Suceava - Secţia Burdujeni a observat în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1,00, pe strada Eroilor, un autoturism din interiorul căruia se auzea muzică la un volum ridicat. Şoferul autoturismului a virat spre stânga, pe strada Păcii, trecând foarte aproape de poliţişti, iar după ce a mai rulat circa 7-8 metri a oprit și a efectuat manevra de întoarcere. În acel moment poliţiştii s-au postat în faţa maşinii şi i-au făcut celui aflat la volan mai multe semnale de oprire cu mâna, însă acesta a refuzat şi şi-a continuat drumul. Pentru a-l putea opri, un agent a deschis portiera şoferului, forţându-l să oprească autoturismul aproape de intersecţia străzilor Tineretului cu Păcii. După ce a coborât din maşină, tânărul a refuzat să le arate poliţiştilor actele de identitate, aceştia constatând că cel care se aflase la volan mirosea puternic a alcool şi îşi ţinea cu greu echilibrul. La un moment dat acesta a devenit brusc violent, poliţiştii fiind obligaţi să-l imobilizeze, culcându-l la sol şi punându-i cătuşele la mâini. În scurt timp el a fost identificat ca fiind Vasile Ştefan Bandol, de 25 de ani, din municipiul Suceava, poliţiştii constatând că tânărul are permis de conducere valid. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beat la volan şi agresiv, un tânăr a fost încătuşat de poliţişti.
 Vizualizări articol: 1950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beat la volan şi agresiv, un tânăr a fost încătuşat de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hummus (de post) Pentru cei ce vor un preparat de post rapid, simplu, dar cu aer exotic și foarte nimerit inclusiv pentru o masă cu invitați, clasicul hummus este alegerea perfectă. Rețeta este comună, cu influențe locale desigur, în Israel, Turcia și țările... Citeşte