Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 nov 2015 - Anul XX, nr. 270 (6082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Percheziții și peste 8.000 de pachete de țigări de contrabandă reținute în zona de munte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două acțiuni desfășurate de lucrătorii de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Brodina în ultimele două zile au dus la descoperirea unei cantități însemnate de țigări de contrabandă, iar un autoturism marca Volkswagen a a fost indisponibilizat. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, în cursul zilei de marți, un echipaj de la SPF Brodina, sub coordonarea procurorului de caz, s-a deplasat la un imobil de pe raza localităţii Ulma, unde, conform informaţiilor pe care le aveau lucrătorii de la graniță, se aflau depozitate ţigări provenite din contrabandă. Proprietarul,  Mihai G., în vârstă de 32 ani, a confirmat faptul că în locuinţă sunt 14 baxuri cu ţigări, pe care a fost de acord să le predea poliţiştilor de frontieră. În același timp, polițiștii de frontieră au observat un bărbat care se furişase în curtea imobilului, identificat ulterior ca Ionel R., în vârsta de 20 ani. Tânărul a declarat că știa despre faptul că în locuință se aflau ţigări şi intenţiona să sustragă câteva baxuri pentru a le valorifica ulterior. Cei doi bărbați, precum şi ţigările, au fost transportați la sediul Sectorului, unde după inventarierea baxurilor au fost înregistrate 6.970 de pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. După verificările făcute de oamenii legii  a rezultat că ambele persoane sunt implicate în activitatea infracţională, condiții în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

 

1.337 pachete cu ţigări ascunse sub saci cu lemne

Un alt echipaj de la SPF Brodina a oprit în trafic, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.30, pe raza localităţii Straja, un autoturism marca Volkswagen, condus de cetăţeanul român Nelu O., de 22 ani, în care se mai aflau în calitate de pasageri Constantin P., de 18 ani, şi Ioana O., de 20 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Suceava. În interiorul autoturismului au fost descoperite, în portbagaj şi pe bancheta din spate, ascunse sub doi saci cu lemne, 1.337 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 13.300 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul Sectorului. Comisarul-șef Poroch-Serițan a arătat că poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar la finalizarea cazului urmează a se lua toate măsurile legale ce se impun.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții și peste 8.000 de pachete de țigări de contrabandă reținute în zona de munte.
 Vizualizări articol: 4116 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziții și peste 8.000 de pachete de țigări de contrabandă reținute în zona de munte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Hummus (de post) Pentru cei ce vor un preparat de post rapid, simplu, dar cu aer exotic și foarte nimerit inclusiv pentru o masă cu invitați, clasicul hummus este alegerea perfectă. Rețeta este comună, cu influențe locale desigur, în Israel, Turcia și țările... Citeşte