Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2015 - Anul XX, nr. 181 (5993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pas

Solicitare de deviere a traficului greu la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava, respinsă de autorităţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O solicitare a Primăriei Fălticeni, de deviere a traficului greu de pe tronsonul străzii Sucevei, din municipiul Fălticeni, în perioada 15 august - 15 septembrie a.c., pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare, a fost respinsă, ieri, de Prefectura Suceava. Cererea de deviere a acestui tronson din drumul european E85 a fost analizată într-o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava, ai Primăriei Fălticeni, ai Secţiei Drumuri Naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, ai Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava şi reprezentanţi ai firmelor de construcţii care lucrează la reabilitarea acestui drum. Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat că, în urma discuţiilor, s-a stabilit că o astfel de măsură nu se justifică la această dată, întrucât ar putea exista posibilitatea continuării lucrărilor de construcţii cu restricţii de circulaţie şi pe anumite intervale de timp, fără a fi deviat traficul greu pe alt traseu. ”Nu sunt adeptul devierilor de trafic, dacă nu sunt neapărat necesare, din punct de vedere tehnic. Înseamnă costuri suplimentare şi ar crea alte dificultăţi pe traseul stabilit pentru deviere. Și anul trecut a fost deviat traficul şi s-a dovedit că nu a fost o măsură eficientă”, ne-a declarat prefectul. Acesta a mai spus că reprezentanţii constructorilor au invocat că au de poziţionat căminele la cotă şi de turnat stratul de uzură, iar traficul greu ar perturba lucrările.

Prefectul a solicitat constructorului ca în perioada următoare să vină cu un grafic de lucrări cu termenele stabilite, astfel încât ”să se găsească o soluţie finală în gestionarea acestei situaţii eficient, fără costuri suplimentare pentru finalizarea lucrărilor de calitate corespunzătoare şi la termen”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Solicitare de deviere a traficului greu la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava, respinsă de autorităţi.
 Vizualizări articol: 1748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
Solicitare de deviere a traficului greu la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava, respinsă de autorităţi3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei