Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2015 - Anul XX, nr. 181 (5993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

PNL Suceava a strâns 22.000 de semnături pentru demiterea premierului Ponta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PNL Suceava a strâns 22.000 de semnături în campania ”Semnează-i demisia lui Ponta”, a anunţat, ieri, în conferinţă de presă, copreședintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan. El a arătat că Suceava se plasează în primele trei judeţe, ca număr de semnături, ceea ce ar însemna, în opinia deputatului, că ”judeţul Suceava este clar de dreapta, cu oameni harnici, care nu cred în minciunile lui Victor Ponta”. Balan a afirmat că prim-ministrul nu a demonstrat în nici un fel că ar susţine judeţul ”de unde lua cartofi când era mic”, iar conducerea PSD Suceava ”a ratat guvernarea judeţeană, când a jucat cartea pe susţinerea lui Ponta, într-un sistem de reciprocitate”.

Liderul PNL reproșează administraţiei judeţene că nu a iniţiat nici un proiect de dezvoltare a judeţului, pentru care să obţină finanţare, ci s-a rezumat la a continua proiecte începute în perioada în care președinte al Consiliului Judeţean a fost Gheorghe Flutur.

 

Liderii liberalilor au precizat că vor continua să ceară demisia premierului în fiecare zi

La nivel naţional, PNL a strâns peste un milion de semnături, în cadrul moţiunii populare anunţate de copreședintele PNL Alina Gorghiu în data de 22 iunie a.c..

Chiar dacă aceste liste de semnături nu au nici un efect juridic, liberalii au cerut sprijinul cetăţenilor "pentru demiterea unui premier care refuză să facă un gest elementar, un gest de bun-simţ și de demnitate, și anume de a-și scrie demisia".

Liderii liberalilor au precizat că vor continua să ceară demisia premierului în fiecare zi, pentru că acesta nu este bun pentru România, aşa cum nu a fost bun nici pentru PSD. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava a strâns 22.000 de semnături pentru demiterea premierului Ponta.
 Vizualizări articol: 2420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
PNL Suceava a strâns 22.000 de semnături pentru demiterea premierului Ponta2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unică și igienică folosință a listelor trimis de
( 7 aug 2015, 12:28:02
Luați listele cu semnături, rupeți-le în 4 și puneți-le drept kurpapir la budele publice din gubernie.
Căci, PUTEREA SE CÂȘTIGĂ prin VOT și SE PREIA prin CĂI CONSTITUȚIONALE.
Puterea câștigată de Partidul Miau în nov 2016 se PREIA prin demisia asumată a guvernului sau printr-o moțiune de cenzură inteligent elaborată și diplomatic susținută.
Asta cu liste de partid seamănă cu meetingul unor babe bigote, scoase la protest public de țârcovnit, clopotar și gropar, împotriva mutării disciplinare a vreunui preoțel arivist, pedofil sau kurvar.
Abureala asta cu „s-au strâns 22 de milioane de semnături pentru demiterea copy-lotului, 3.000 de jucării sexuale de pluș pentru copiii din centrele de plasament și 15.000 de volume de carte” e taman bună pentru întreținut spiritul militant al unor membri de partid și simpatizanți având coeficient de inteligență de la mediocru înspre limita imbecilității.

Faptul că și acești semi-tâmpiței din PNL or să ajungă, inevitabil, la groapa de gunoi a Historiei rezultă din preocupările și temele de dezbatere ale celor ce constituie electorat de dreapta.
Apăi, se poate explica declinul de 2-3 puncte procentuale ale Gauleiterului JWK prin următoarele evenimente:
- Prima ar fi retrimiterea Codului Fiscal ’napoi în Dormitorul Parlamentului.
Cam mare a fost valul votanților dreptaci care au concluzionat, DEFINITIV, că în Rroemenica neo-bolșevikă NU EXISTĂ DOCTRINE ȘI PARTIDE.
Altminteri n-ai avea cum să-ți explici de ce un partid SOCIALIST, care, doctrinar, susține fiscalitatea în vederea redistribuirii sociale a resursei bugetare, propune o măsură economică LIBERALĂ.
1.1  RE: Unică și igienică folosință a listelor trimis de
( 7 aug 2015, 12:28:47
Iar ĂȘTIA de-și zic că sunt scoborâtori din osul Brătienilor, care doctrinar sunt adepții creșterii economice și a plusvalorii create în mediu privat de afaceri, SE OPUN adoptării unui pachet de măsuri fiscale, menite să relanseze cel puțin consumul.
Din acest eveniment tulburător și năucitor, concluziile generale sunt de 2 tipuri:
a) În Rroemenica NU EXISTĂ doctrine, ci doar o masă eterogenă și amorfă a derbedeilor, șobolanilor și jigodiilor oligarhice, puse pe căpătuială prin rapt și japcă.
b) Ori Rroemenica e o ȚARĂ DE NEBUNI.

- Al doilea eveniment, care a lăsat urme adânci în conștiința votantului de dreapta, îl constituie recenta aprobare pe șestache, a celebrei de acum Legi antilegionare ( așa au primit serviciile misie să împle spațiul public cu această descriere asociată).
Ei bine, ce au uitat inițiatorii, adoptanții și semnatarii acestei legi a fost profilul social, intelectual, profesional al votantului de dreapta: în general este cel puțin un individ cu instrucție medie, cu un nivel al culturii cel puțin mediu, persoane dispuse către îmbogățirea orizontului de cunoștințe, pasionați de esoterism, de istorie, de tradiție, de cultură, de ortodoxie. PERSOANE CONȘTIENTE asupra drepturilor lor fundamentale la libertatea opiniilor, la libertatea de exprimare sau de asociere.
Persoane care îți fac numai în Sâc!, în conformitate cu algoritmul „Fructul interzis devine cel mai ispititor”
Ori, în momentul în care vii în agora cu asemenea ABJECȚIE ȘI INFECȚIE DE LEGE, nu faci decât să-ți tai craca de sub picioare și să-ți bați piroane de 22 în pingelele pantofilor.
Acum stau „Strategii” de mucava din PNL și se gândesc la cel mai mare regres în sondaje al unui președinte în funcție, regres produs într-un interval de timp așa de scurt.
1.2  RE: Unică și igienică folosință a listelor trimis de
( 7 aug 2015, 12:29:27
Explicația este simplă, o știe orice votant de dreapta, mai puțin concilierii, strategii și piariștii din Partidul Miau:
cei din Partidul Miau, în frunte cu ilustrul său pămătuf din coada Pinguinului Apolodor, au uitat că electorii lor SUNT MAI INTELIGENȚI CA ELECTORII CELORLALȚI.
Astfel încât, viitorul se preconizează astfel: GAFA ȘI PROCENTUL.
AM ZIS!

(Miaunel, ia noțițe, amice! Sunt kostenlos, întrucât nu m-a năimit nimeni să vă deschid strălucitele voastre minți de bacalaureați la 28 de ani.
Eforul este „pro bono”, conștient fiind că amărâții postaci agramați și analfabeți, din tagma jijeilor și a eucetățenilor, nu sunt în stare să vă sintetizeze evidența indubitabilă a viitorului ce vă este rezervat: LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI.)
2.   Proba verității trimis de
( 7 aug 2015, 13:36:23
Spre exemplificare, iacătă un calup de comentarii postate de santaKlaus pe ediția electronică a unei publicații centrale. Iar santaKlaus CU CERTITUDINE CĂ ESTE UN VOTANT DE DREAPTA.

„„De obicei nu dau explicatii supusilor, fac o exceptie de data asta.
Am trimis codul fiscal la re-analiza pt ca nu continea un paragraf important: instituirea unei taxe universale de 1% din venit la persoane fizice si juridice pt fondul Administratiei Prezidentiale. I-am spus plagiatorului ca am nevoie de lux si excursii pt "Prima Doamna", m-a mintit ca se rezolva si a facut ca el. Inadmisibil !

PS: "Prima Doamna" isi doreste o croaziera cu Bricul Mircea. I-am ordonat lui mahalache sa rezolve! Si i-am zis sa faca demersuri la mincinos si pt un Yaht Prezidential, asa just in case isi doreste si asta "Prima Doamna".
PPS: asta v-am promis: Pas cu Pas. Romania lucrului bine facut. N-am specificat la ce ma refeream; va spun acum: luxul meritat de o familie Suverana. N-am nicio treaba cu economia, votul prin corespondenta, TVA de 19%, astea au fost doar vorbe de campanie. Aceleasi lucruri le promit si la alegerile viitoare si voi ma votati !”
=====
„Simt nevoia sa fac cateva precizari ref la posturile mele sub nick-ul santaKlaus !!!
1. Sunt, am fost, si voi fi un votant de dreapta.
2. In ordinea scarbei produse am dispretuit din tot sufletul urmatoarele rebuturi umane: ilici-kgb, nascase, plagy-ponta, si cacarau
3. Am votat la prezidentiale Klaus Johannis chiar daca nu mi-a parut potrivit pt functie, mi-a parut chiar nepotrivit, lipsit de anvergura si pregatire (plus nenumarate gafe de campanie!-ghinion!). Decat mincinosul, arrogant-obraznic si plagiator…era raul cel mai mic!
2.1  RE: Proba verității trimis de
( 7 aug 2015, 13:37:02
4. In primele 2 luni de mandat, K Johannis a facut cateva miscari care mi-au schimbat oarecum perceptia. Mi-am zis: poate ca el e omul de care are nevoie Romania, pare ca face ce trebuie, sa-i dam credit.
5. Apoi a urmat dezastrul: excursii cu nemiluita, tinute de casa de moda, impresii cu Institutia “Primei Doamne”, hamesire pt lux(vila lac 3, Neptun- investitii de milioane de EUR, modificari la Cotroceni), are nevoie de DOUA avioane, limuzina noua, mai nou amenajari la vila lui ceasca de la Predeal; totala lipsa de interes pt votul prin corespondenta, bataia de joc cu codul fiscal (promisiune ferma de campanie: obiectivul meu este de TVA 19%!), aroganta afisata fata de romani (macar o conferinta de presa lunara sa-si explice deciziile si sa raspunda la intrebari-vorbeste doar cu TV germane!), promulgarea unor legi prin care sa ne vada serviciile emailurile, conv telefonice, chilotii de pe noi, gandurile despre Antonescu (maresalul nu cacarau), incercarile de doborare ale mincinosului national in loc de colaborare cu obiective clare pt romani, etc, etc, etc.
6. Astea sunt motivatiile mele pt care sunt/incerc sa fiu asa de acid cu actualul presedinte.”
3.   Corolar trimis de
( 7 aug 2015, 13:48:22
De ce aluat-o peste ochi vv copy-lot?
Pentru ipocrizie și minciună:
„Vom crea un milion de locuri de muncă”
„Vom construi 10.000 de kilometri de autostradă”
„Vom atrage investiții străine de 5 miliarde de dolari”
Fics pics, iar cetatea l-a sancționat oportun.

Pentru ce scade în sondaje Piguinul-Gauleiter Apolodor?

Căutare pe goagăl vanghelian după cuvintele cheie:
digi 24 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis vrea reducerea TVA la 19%

Text toamna lui 2014:
„Trebuie să revenim la 19% din cel puțin 2 motive:
- TVA-ul este foarte mare și se constituie într-o împovărare și pentru omul simplu;
- 2. TVA-ul mare este cea mai importantă sursă de evaziune fiscală.”

Concluzie:
Întrucât nu toți electorii sunt de tipul mutantului bolshevik ( pricepe greu și uită repede), aceștia conștientizează paradoxala situație prin care sorgintea Marelui Alb (marelui York) nu este în Inglitera, ci originea acestuia s-a reconfigurat în Rroemenica, mai exact la Hermannstadt.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei