Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2015 - Anul XX, nr. 181 (5993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


De ce n-ar înscrie Chipciu?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doar îşi doreşte atât de mult! Asta îl preocupa pe Costi Mocanu, comentatorul improvizat din şef, când Steaua conducea la Belgrad. După ce că s-au adunat toate ghinioanele pe capul echipei, după ce că are „patronul” pe care îl are, aceasta mai este şi comentată ca pentru copiii de grădiniţă, cu efuziuni şi entuziasme infantile. Oricum, o să ţinem minte multă vreme partida asta, chiar a avut de toate. Goluri multe, dublă răsturnare de scor, eliminare şi penalty ratat, încă vreo două goluri anulate, plus seara uluitoare care i-a fost dată lui Papp. N-o fi el vinovat la toate cele patru goluri primite, cum debita Corleone cu care tot intră în cârdăşie „pro”-ul, dar prea i s-au întâmplat toate numai lui. La deschiderea de scor, după ce că s-a plasat prost, a mai şi avut reflexul nefericit de a respinge cu călcâiul, dar nici Cojocaru n-avea de ce să iasă la o minge la care putea interveni un coechipier. După reacţia vehementă şi golurile frumoase ale Stelei, a venit de fapt marea şi decisiva greşeală a lui Papp: nepresat, a trimis o pasă direct în adversar, apoi a avut ocazia să reintercepteze, dar a lovit debil cu capul şi nici măcar n-a avut curajul să faulteze acolo, la 30-35 de metri. Faza a curs apoi implacabil spre faultul de roşu al lui Varela, poate puţin în afara careului, dar oricum nu s-a marcat din penalty-ul dictat. De aici am cam înţeles cu toţii că n-o să fie bine. Că apoi Papp a mai deviat un şut în propria poartă a fost doar o confirmare a unei seri ratate complet. A urmat un gol briliant al partizanilor, în stil Trencin, după care Steaua a mai sperat până la final să se întoarcă norocul, deşi Rădoi îl scosese din teren pe Hamroun, singurul stelist care n-a făcut niciun meci slab sezonul ăsta! La spartul târgului a mai căzut şi ultimul gol, şi ăsta cu o doză mare de ghinion, o minge respinsă la adversarul căzut şi împinsă de acesta în poartă.

Ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, a monopolizat Becali microfoanele pe la câteva televizii (nici nu i-a fost greu, moderatorii atâta aşteptau...). Cică nu-l poate obliga nimeni să-şi bage banii în club! Iar oamenii ăia din studiouri îl lăsau să debiteze orice, fără măcar să-i pună „logica” la încercare cu o întrebare simplă: rolul unui patron e numai să încaseze? E, uite că fără investiţii încasează bătaie! Cât despre faptul că începuse să plângă după marele Tamaş, mai bine no comment...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului De ce n-ar înscrie Chipciu?.
 Vizualizări articol: 1476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
De ce n-ar înscrie Chipciu?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei