Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2015 - Anul XX, nr. 181 (5993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Transport ilicit

Camion burduşit cu lemne fără acte, tras pe dreapta de jandarmi şi silvicultori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autocamion cu remorcă supraîncărcat cu lemn pentru care nu existau documente de provenienţă a fost tras pe dreapta în cadrul unei acţiuni de control organizate de jandarmii de la Detaşamentul Vatra Dornei, împreună  cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Vatra Dornei. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 13.00, în timp ce echipa de control acţiona pe DJ 174, în apropiere de localitatea Şaru Dornei. Vehiculul greu, care transporta buşteni a căror lungime depăşea cu mult perimetrul remorcii, era condus de un bărbat din Fundu Moldovei, identificat ulterior în persoana lui Iulian O., în vârstă de 35 de ani. În vehicul, a rezultat după măsurători, era transportată cantitatea de 48,64 mc lemn rotund răşinoase. Conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

„Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, iar materialul lemnos, evaluat de lucrătorii silvici la 16.000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Cantonului Silvic Şaru Dornei”, a declarat maiorul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Judeţean Suceava.

Începând din luna iulie, după modificările aduse în Codul Silvic, jandarmii au primit competenţe importante pe linia depistării şi sancţionării contravenţiilor şi infracţiunilor de natură silvică. Acţiuni ca cea de ieri vor fi organizate de acum periodic, în echipe mixte formate din jandarmi şi lucrători silvici. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camion burduşit cu lemne fără acte, tras pe dreapta de jandarmi şi silvicultori.
 Vizualizări articol: 3762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Camion burduşit cu lemne fără acte, tras pe dreapta de jandarmi şi silvicultori4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei