Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2015 - Anul XX, nr. 181 (5993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schimbare

Deputatul Ioan Balan promite o altfel de politică în administraţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, aflat în cursa internă din partid pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar la alegerile de anul viitor, promite o altfel de politică în administraţie. Prezent joi într-o conferinţă de presă la sediul partidului, Balan a făcut o promisiune fermă sucevenilor, aceea că toate proiectele pe care le va propune pentru dezvoltarea municipiului reşedinţă de judeţ vor fi realiste şi le va duce la îndeplinire la termenele prevăzute în mod cât mai clar. "Şmecheria asta în care în campania electorală toţi politicienii vin şi promit orice şi uneori, şi mai şmechereşte, nu orice, ci ceea ce reiese din sondaje că-şi doresc sucevenii, nu mai ţine. Ei vin doar să promită că se va face şi promisiunea asta ţine o lună, două, trei cât este campania electorală. Vreau să fac un alt fel de politică şi un alt fel de politică în administraţie. Vă fac astăzi o promisiune fermă că tot ce voi propune ca proiecte pentru Suceava va fi în termeni reali şi cu date fixe de ducere la îndeplinire", a spus Balan. Ioan Balan consideră că izvorul ideilor de dezvoltare a municipiului Suceava trebuie să fie cetăţeanul plătitor de taxe şi impozite.

"Vreau să dezvolt un concept nou la nivel de administraţie locală pe care să-l înţeleagă fiecare sucevean plătitor de taxe şi impozite locale. Faptul că un cetăţean plăteşte taxe şi impozite îl face să fie coproprietar al Sucevei. Eu cred că simplul fapt că ai domiciliul în Suceava nu te face şi proprietar în Suceava, ci faptul că îţi plăteşti taxele şi impozitele şi te implici cu idei în viaţa comunităţii. Noi avem obligaţia să găsim soluţiile pentru punerea ideilor în practică şi să prioritizăm aceste idei. Fiecare zonă a Sucevei este prinsă în acest mare proiect propus de echipa mea pentru dezvoltarea municipiului şi vor fi proiecte pe termen scurt, mediu şi lung", a explicat liderul liberal.

 

"Sunt un om care vorbeşte puţin, dar când trebuie să fac, fac şi nu promit niciodată ceea ce sunt sigur că nu voi putea face"

Balan a adăugat că intenţia sa este aceea de a aduna în jurul său personalităţi care vor să se implice în proiectul său de dezvoltare şi modernizare a municipiului Suceava. " Mă bucur că până azi am reuşit să strâng lângă mine oameni valoroşi atât din punct de vedere politic, cât şi administrativ, dar şi din alte domenii de activitate, precum şi oameni care nu au dorit să se implice politic, dar care au vrut să vină alături de mine în  acest proiect serios în care chiar vrem să facem ceva pentru Suceava. Nu voi face declaraţii pompoase la nivel de proiecte, nu-l voi ataca pe contracandidatul meu, pentru că îmi doresc ca partidul să rămână unit şi după data de 1 octombrie. Îmi doresc o echipă puternică, pentru că adevărata bătălie va fi cea împotriva contracandidaţilor de la celelalte partide", a spus Ioan Balan. El a ţinut să precizeze că nu a avut niciodată o funcţie de execuţie în administraţie, dar ca parlamentar a sprijinit administraţiile locale din comunităţile aflate în colegiul său electoral. " Din postura de deputat în Colegiul 2 am sprijinit fiecare administraţie locală  în dezvoltarea şi derularea proiectelor pe care le are şi fiecare localitate are proiecte demarate cu ajutorul meu. Cel mai important lucru de care mi-am legat numele alături de Gheorghe Flutur este aeroportul Suceava. Dacă nu m-aş fi implicat şi nu aş fi avut sprijinul la acea vreme al ministrului Anca Boagiu, aeroportul nu ar fi primit acea autorizare de aeroport internaţional. Dacă acest proiect nu ar fi fost susţinut cu atâta determinare nu ar fi obţinut nici un fel de susţinere de la Bucureşti. Era vorba despre un aeroport regional care însemna aeroportul de la Iaşi, iar Suceava ar fi rămas doar un simplu aerodrom", a spus Ioan Balan. El a mai afirmat că "sunt un om care vorbeşte puţin, dar când trebuie să fac, fac şi nu promit niciodată ceea ce sunt sigur că nu voi putea face. Nu vorbesc despre proiecte care nu îşi găsesc locul în economia municipiului Suceava, ci vorbesc despre realităţi de zi cu zi şi soluţiile la acestea". 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan promite o altfel de politică în administraţie.
 Vizualizări articol: 2598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Deputatul Ioan Balan promite o altfel de politică în administraţie2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Conquista rrumânească 2015/2016 trimis de
( 7 aug 2015, 11:48:20
Fiindcă adzi avem purcoi de articole onctuoase, din seria „programatică” vizând viitoarele „decenii de Împliniri mărețe”, ian să ne mai câcăm un piculeț în pălăria * scorMonitorilor – patetici și nedemni argați ai golănașilor potentați.

Apăi, ceea ce se-ncearcă cu intenționată anticipație cam samănă cu Conquista dusă de „misionarii” lui Cortez în America precolumbienilor.
Apăi ăia au debarcat cu caravellele lor, au încălecat pe cai și au început să pocnească din bombardele tunurilor.
Precolumbienii, oamini mai pacinici și mai naivi de felul lor, s-or cam spariet de navele spațiale cu care or venit TÂLHARII la furat, crezând că li s-o întors mesianicul Quetzalcoatl.
Când i-o văzut pe Mândrii semizei încălecați pe bidividii, ș-or împământat genunchii ș-or început să se roage la zeități ca să fie iertați.
Când o bubuit espagnolii din ghiulelele tunurilor, săracii mayași, azteci, incași etc. s-o înfricoșat și mai tare, crezând că urmează ’Pocalipsa preconizată de călindarul mayaș.

Dar cel mai mult și cel mai mult le-o plăcut la meltenii precolumbieni când le-o dat conquistadorii să beie câte un păhărel cu apă de foc. (amu nu știu dacă le-o dat la păhăruțul de trăscău să hăpăie și crăpelniță din tagma micilor moca, a sarmalelor kostenlos sau a ciolanului cu fasole pidigeaba. Oricum, un asemenea amănunt culinar este totalmente neimportant în iconomia acestei alegații).

După ce i-o zăpăcit de cap cu spectacole de PiaR, după ce le-o zăpăcit urechile și mințile cu sutele de decibeli ale bombardelor festive, după ce i-o îmbatat ciolan, conquistadorii o-nceput să puie în mizanscenă un nedemn și umilitor spectacol de prestidigitație:
1.1  RE: Conquista rrumânească 2015/2016 trimis de
( 7 aug 2015, 11:50:32
adicătelea o-nceput să le ofere la „precolumbieni” tăt felul de oglinzi strălucitoare, mărgele din sticlă ordinară, năframe, eșarfe, franjuri de bulendre, piepteni, agrafe de păr și tot felul de căcaturi fără valoare din gama „ace, brice și carice, lame și chiloți dedame”.
La americindieni le-o plăcut taaaare-taaare de tot, așa că drept mulțamită o-nceput și ei să-i cadorisească pe conquistadori cu munți de aur și smaragde, ca să fie regula ospeției împlinită.

Cam asta o fo, pe scurt, tărășănia Conquistei.
Amu, căutând definiția din DEX a „conchistadorului”, găsim cam așa ceva:
„Aventurier spaniol plecat să cucerească teritorii în America, imediat după descoperirea acestui continent.”

Apăi, funcție de această definiție sintetică, se poate afirma, cu îndreptățit temei, că AVENTURIERII ce au purces deja la cucerirea teritoriilor electorale din Rroemenica postdecembristă pot fi denumiți CONQUISTADORI ELECTORALI.
Fiindcă ceea ce fac ei debarcând din gipanele lor de neam prost, defilând printre pülime în straiele lor de bogătani, pocnetul bombardelor și petardelor fâsâite ale promisiunilor electorale, spectacolul de lumini și sunet ale diferitelor manifestări aniversare, la care prostimea primește mărgele, năframe, oglinzi, ace, brice și carice…, sau câte o cinzeacă de apă de foc, ei bine, toate acestea nu fac decât să confirme ideea că sumedenia de articole din presă, măsluit redactate cu parșivă anticipație, nu fac decât să preconizeze o Conquistă 2016 dată naibii de crâncenă și cumplită.
Scopul Conquistei?
Munții și mormanele de Haur ale pülimii.
Pülimea, fiind ajunsă la sărăcie extremă, în kurul gol și cu mâinile în buzunare, mai având doar VOTUL singurul giuvaer îmbrăcat în aur.
După ce o să le fie zmult și votul, să vezi pe urmă activitate de misionariat.
AIHAI !
2.   Haita johanissta trimis de
( 8 aug 2015, 11:15:13
ADICA CUM ALTFEL ? DE DATA ACEASTA DACA AJUNGE HAITA PORTOCALIE LA GUVERNARE SA FURE CHIAR TOT SA NU MAI AVEM NIMIC IN TARA ASTA ...DEJA SUNTEM COLONIE CONDUSA DE BRUXELLES SI ANGELA MERKEL PRIN INTERPUSUL JOHANNIS...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei