Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2015 - Anul XX, nr. 157 (5969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Dedeman a înlocuit magazinul din Suceava, primul din reţeaua de 41 de reprezentanţe, cu unul de două ori mai mare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai nou şi mai modern magazin Dedeman din ţară îşi deschide astăzi porţile la Suceava, municipiul în care, în urmă cu 12 ani, a fost deschis primul magazin al companiei 100% româneşti care a ajuns să se extindă în toată ţara şi să aibă o cifră de afaceri de aproape 800 de milioane de euro.

Situat pe Calea Unirii, în fosta zonă industrială a oraşului, noul magazin, cu o suprafaţă de peste 13.700 mp, îl înlocuieşte pe cel de la ieşirea spre Şcheia.
Mai spaţioasă, cu o suprafaţă de două ori mai mare, cu o parcare de 370 de locuri şi de două ori mai multe produse, construcţia a presupus o investiţie de 13 milioane de euro şi o suplimentare a numărului de angajaţi, care a ajuns astfel la 210.

„Inaugurarea noului nostru magazin din Suceava reprezintă o premieră, fiind prima relocare a unui magazin de suprafaţă mare din întreaga existenţă a companiei noastre. Pentru noi este de două ori mai emoţionant, deoarece suntem suceveni şi simţim în plus bucuria întoarcerii acasă, faptul că refacem drumul către locurile în care ne-am născut şi am copilărit.

Se împlinesc 12 ani de când, în 2003, inauguram primul nostru magazin de mari dimensiuni, chiar aici, în oraşul Suceava. Deşi avea doar 3.300 de metri pătraţi, cea mai mare dificultate a noastră a fost să umplem magazinul cu marfă. Nu aveam suficiente resurse financiare, dar nici nu aveam stabilite suficiente parteneriate cu furnizori capabili să respecte rigorile unei asemenea activităţi.

De atunci am extins vechiul magazin de două ori, l-am modernizat de patru ori. A fost pentru noi un magazin şcoală, cu care am pus temelia a ceea ce este astăzi compania Dedeman – 41 de magazine răspândite în toată ţara, peste 7.800 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 767 de milioane de euro la final de an 2014.  Cu toate aceste extinderi şi îmbunătăţiri permanente, magazinul inaugurat cu 12 ani în urmă a devenit neîncăpător, iar singura soluţie a fost construirea unui magazin cu o suprafaţă mai mare”, a spus Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman, la inaugurarea noului magazin, în prezenţa oficialităţilor locale şi a oamenilor de afaceri din zonă .
Noul magazin aduce şi câteva noutăţi pentru suceveni: un showroom de mobilă mai spaţios, un raion dedicat decoraţiunilor şi o seră cu climă controlată care îmbogăţeşte raionul de grădină cu zeci de specii de plante, butaşi şi flori, precum şi alte accesorii sau mobilier pentru grădină.

„Deşi timpul a trecut, vremurile s-au schimbat, valorile noastre au rămas aceleaşi. Ne menţinem angajamentul de a vinde produse pe care clienţii noştri le doresc, la cele mai mici preţuri posibile, iar de astăzi, cu o gamă mult mai mare de produse, într-un spaţiu mult mai generos şi o parcare mai primitoare, cu număr mult mai mare de locuri, care fac ca experienţa cumpărăturilor să înceapă mult mai prietenos. Raionul grădină reprezintă o noutate a acestui magazin, unde a fost construită o seră cu climat controlat pentru plante, dar de unde poate fi cumpărat şi mobilier de grădină şi toate uneltele şi accesoriile necesare pentru amenajarea unei grădini care constituie pentru noi toţi o oază de relaxare. O altă noutate este raionul de decoraţiuni, unde pot fi găsite numeroase idei de cadouri pentru cei dragi. Iar dacă doriţi să adăugaţi casei un element nou de design, veţi descoperi infinite posibilităţi”, a adăugat Dragoş Pavăl.

Deschiderea magazinului a fost salutată de oficilităţile locale – primarul Ion Lungu, prefectul Constantin Harasim şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Alexandru Rădulescu, care au apreciat impactul pozitiv al unei asemenea investiţii în Suceava.

Iar cum compania reprezintă un reper important în domeniul construcţiilor, panglica inaugurală, tăiată cu fierăstrăul electric de primarul Sucevei şi preşedintele Dedeman, a fost pe măsură, inspirată din domeniul construcţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dedeman a înlocuit magazinul din Suceava, primul din reţeaua de 41 de reprezentanţe, cu unul de două ori mai mare.
 Vizualizări articol: 8797 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.18/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 11 voturi
Dedeman a înlocuit magazinul din Suceava, primul din reţeaua de 41 de reprezentanţe, cu unul de două ori mai mare4.2511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti „Pere” din carne de vițel O să-mi permit să vă relatez, în doar câteva rânduri, uimirea pe care mi-a provocat-o un fel de mâncare pus pe masă de o bună prietenă, Cornelia Moise, de felul ei dintr-un sat de pe lângă Caransebeș.N-am prea... Citeşte