Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iul 2015 - Anul XX, nr. 157 (5969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragere la sorţi

Au fost desemnaţi câştigătorii tombolei organizate de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei dintre cititorii cotidianului Monitorului de Suceava care s-au înscris în concursul cu premii organizat în parteneriat cu magazinul La Pedale vor primi săptămâna viitoare premiile puse în joc, în valoare totală de aproape 1.500 de lei.

Câştigătorii celor trei premii au fost desemnaţi ieri, la sediul redacţiei, prin tragere la sorţi, de administratorul magazinului La Pedale, Tiberiu Serdenciuc.

Astfel, marele premiu, o bicicletă marca Sprint Cougar DD, cu frână pe disc mecanic şi echipare Shimano, în valoare de 1.300 de lei, îi va fi înmânat lui Neculai Beraru, din municipiul Suceava.

Premiul II, un set de lumini faţă-spate ToPeak AlienLux, în valoare de 78 de lei, a fost câştigat de Doina Chihaia, din oraşul Salcea, satul Plopeni, în vreme ce premiul III, un set de manşoane de ghidon BikeFun, în valoare de 50 de lei, va ajunge la Ana Berar, din municipiul Suceava.

Premiile oferite de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale vor fi înmânate câştigătorilor luni, 13 iulie, la ora 13.00, la sediul magazinului, situat în strada Zamca nr. 23, lângă Policlinica Arcadia.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 22 iunie – 2 iulie, timp în care în paginile ziarului au fost tipărite 10 taloane numerotate de la 1 la 10, iar în zilele de 3 şi 4 iulie au fost publicate două taloane Joker, care puteau înlocui oricare talon dintre cele numerotate, pentru cei care nu le-au procurat în timp util.

Ultima zi de primire a plicurilor pentru înscrierea în concurs a fost ieri, până la ora 14.00, extragerea plicurilor câştigătoare fiind făcută la ora 15.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au fost desemnaţi câştigătorii tombolei organizate de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Au fost desemnaţi câştigătorii tombolei organizate de Monitorul de Suceava şi magazinul La Pedale1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti „Pere” din carne de vițel O să-mi permit să vă relatez, în doar câteva rânduri, uimirea pe care mi-a provocat-o un fel de mâncare pus pe masă de o bună prietenă, Cornelia Moise, de felul ei dintr-un sat de pe lângă Caransebeș.N-am prea... Citeşte