Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2015 - Anul XX, nr. 98 (5910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Într-o singură zi

Trei şoferi au accidentat copii şi i-au lăsat în drum, pe şoselele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei şoferi au accidentat copii cu maşinile pe care le conduceau, după care au plecat de la faţa locului. Accidentele s-au înregistrat acum două zile, marţi, în interval de doar câteva ore, doi dintre şoferii fugari fiind identificaţi în scurt timp de anchetatori.

Un prim accident s-a înregistrat pe un drum comunal din Grăniceşti. În jurul orei 13.00, un autoturism VW Golf a lovit un copil în vârstă de 2 ani, localnic, care se afla pe partea carosabilă, fără a fi supravegheat. Şoferul a părăsit locul accidentului, însă a fost identificat în scurt timp la o moară din satul Grăniceşti. Suspectul, Mihai Ţibu, în vârstă de 45 de ani, localnic, era băut, în urma verificării cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,74 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 45 de ani va răspunde pentru infracţiunile de conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Aproximativ o oră mai târziu, un alt accident s-a petrecut pe un drum comunal din Valea Moldovei. Poliţia precizează că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Sălaj, a oprit un autoturism în dreptul unui magazin, lăsându-i în maşină pe cei trei copii ai săi. Doi dintre ei au coborât din maşină, printre care şi unul în vârstă de 3 ani, care s-a angajat în traversare, pe lângă maşina tatălui, moment în care a ieşit în faţa unui autoturism al cărui şofer nu a avut timp să evite impactul. Acesta din urmă a părăsit locul accidentului, fără a fi încă identificat. Copilul a suferit răni destul de grave, ajungând la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat preliminar cu leziuni care necesită 15-20 de zile de îngrijiri medicale.

Al treilea accident s-a înregistrat în jurul orei 15.00, pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului. Din ancheta poliţiei rezultă că o minoră de 15 ani a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, fără a solicita ulterior îngrijiri medicale.

Şoferul care nu a acordat prioritate pietonului a fost identificat ulterior în persoana lui Vasile Cucuruzeac, în vârstă de 25 de ani, din Suceava. După ce au efectuat verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu are permis de conducere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei şoferi au accidentat copii şi i-au lăsat în drum, pe şoselele din judeţ.
 Vizualizări articol: 1493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei şoferi au accidentat copii şi i-au lăsat în drum, pe şoselele din judeţ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei