Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2015 - Anul XX, nr. 98 (5910)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da, totul se plăteşte!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cred că vă este cunoscută "iubirea" mea pentru numitul "Pep" Guardiola, omul care a distrus tot ceea ce pricepusem eu din fotbalul pe care l-am urmărit vreo 56 de ani ca spectator şi pe care l-am jucat 11 ani pe gazon. De aceea, indiferent unde ar antrena, atât timp cât continuă să-şi bată joc de unul din lucrurile sfinte pentru mine, voi continua şi eu să-i doresc numai de mamă, pardon, de bine! Deoarece nu sunt deţinător de Dolce, dar nu pot totuşi rata o semifinală de Cupa Germaniei, am urmărit online minunea asta de meci de alaltăieri. Mi-a fost cum nu se poate mai greu, deoarece pe unul dintre televizoare eram blocat cu mondialul de snooker (iar ceea ce mi-au oferit Judd şi McGill a fost de-a dreptul fabulos), iar pe celălalt patinam între programul de divertisment oferit de Dinamo la Târgu Jiu şi recitalul echipei care după ce a scăpat de Pep, adică Barcelona, uneori chiar joacă fotbal! Aşadar, după ce Bayern a înscris un gol mai mult decât norocos, prin minutul 30, a început să frece mingea aşa cum a învăţat-o domnul Guardiola. Dincolo, la Dortmund, am văzut acelaşi joc cinstit, avântat, ca în urmă cu vreun an, doi. În cele din urmă, Borussia a egalat, ducând meciul în prelungiri. Iar apoi, lovituri de departajare. A bătut mai întâi domnul Lahm, din alunecare, de s-a dus obiectul în peluză. Al doilea "munchenez" care s-a făcut de râs a fost, culmea, Xabi Alonso, ex-Real de Madrid. A bătut fix ca Lahm, de ziceai că-i reluare: a alunecat şi el, iar băşica s-a cărat tot în peluză! Parcă era o schemă îndelung exersată, sub comanda lui Pep, desigur. După încă o ratare, s-a hotărât să bată însuşi Neuer, portarul, ăl' de voia, ptiu!, Balonul de Aur! Era să rupă bara, aşa că tărăşenia s-a încheiat cu 2 - 0 pentru Borussia. Am înţeles de aici că Barca, dacă tot a scăpat de Pep, o să măture cu el în semifinala Champions' League... pentru ca apoi să o ia, că aşa se cuvine, de la Real, în finală. În numele Fotbalului adevărat, de la care Real nu a abdicat niciodată. Hai Barcelona!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da, totul se plăteşte!.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Da, totul se plăteşte!2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei